zavisla na tvari

Príspevok v téme: zavisla na tvari
bambulka15

hmm...mam taky problem...a chcela by som sa poradit s niekym kto ma podobny...ja si jednoducho stale musim kontrolovat tvar, stale sa sledujem a pozeram do zrkadla..s pletou mam uz dlho problemy a robia sa mi vyrazky a mna to tak stve!potom si ich len vytlacam a vytlacam...a to ma stve este viac..a kvoli tomu sa niekedy nedokazem tesit z veci a ani sustredit napriklad na ucenie...ked ja by som uz tak velmi chcela mat pokoj s vyrazkami a potom by to mozno bolo lepsie...chcela by som sa tej zavislosti zbavit ale nejde to...:((

katu5ik

no.skus tu biodermu:) ze vraj je to super... moj priatel to pouzival..a namojdusu pomohlo to.. drzim palce:) a fakt alpu vynechaj.. aj detsky zasyp a take veci..iba kebyze si ho das priamo na vyrazku..ale urite nie na celu plet:).. a skus si kupit aj acnecolor.. to je tiež v lekarni.. ono ti to vyrazku zakryje ako korektor a vysusuje ju..len si tiež nesmies davat na celu plet..lebo ja som si istu dobu davala a potom som sa tak leskla ze koniec:D:D..

bambulka15

katu5ik..navstevujem aj jedneho aj druheho...ale tie masticky od koznej mi uz nejako nezaberaju ja newiem preco...a s psychologickou sa da dobre porozpravat, ale to je vsetko..

katu5ik

dermatolog alebo psycholog:) .. naozaj vam to moze pomoct...uch, ja mam tiž vyrazky..no ael co už..niekedy mam tiež stavy ze musim cucat do zrcka a niekedy je to ok..

bambulka15

ja tiez vzdy si poviem ze ani jednu jedinu vyrazku si nevytlacim ale nikdy to nedodrzim...ani ja sa uz newiem tesit..myslis ze sa s tym da nieco robit?

jajka.

AJ JA MAM PODOBNY PROBLéM, STáLE čUčíM DO ZRKADLA A KEĎ NIE TAK STALE MUSíM MYSLIEť NA PLEť A DEKOLT. A FURT SI RýPEM VYRážKY. SI PRISAHáM žE SA ICH NEDOTKNEM A ZA PáR MINúT OPäť. A NEDOKážEM SA TEšIť Z NIčOHO A MYSLIEť NA NIEčO INé.