Prosim vas, nevie mi niekto poradit, mam strasneeeee pneumatiky na bruchu. Aj sa zdravo stravujem, aj cvicim, ale nic nezabera... Prosim pomooooc!!!!
Pneumatiky na bruchu
som po abdominoplastike asi rok, lekar mi odstranil prebytocnu kozu-robili sa mi faldy pri sede a koza mi ovisala po dvoch detoch-cvicenie mi nepomahalo, lebo nebolo co spevnovat ked to neboli svaly-teraz je brusko omnoho krajsie a pevnejsie - mozem len doporucit ULK -primar Guba
Bude to tvrdy boj ak mas vydrz tak to zvladnes,ak nie,chod na plastiku-tam ti odstrania aj nadbytok koze co mas natiahnute od tuku...Mozno to bude aj efektivnejsie-zalezi od veku
mam sadlo az 54 kg
som tucny
Selektivne sa chudnut neda. A pneumatika na bruchu sa vypusta na koniec. To ze cvicis tak sa ti tvori svalstvo ale za tukom a to nevidis. Jedine riesenie je bud beh, cyklistika respektivne vsetky kondicne cviky, ale treba vediet aj ako vykonavat tento druh sportu a kedy sa zacina spalovat tuk.
Moja neterka bola na plastike bruška po dvojičkách v Brne.Ale určite sa to robí aj na Slovensku vo väčších mestách.
simona nesuhlasim s tebov silvinka možno musiš byť trpezlivejšia ak cvičiš a zdravo sa stravuješ tak výsledok uvidíš najskuor tak ta 2 mesiace a s geneti kou to nema nič spoločne tak ti držim palčeky :)