nechcem vyzerat ako nejaká mlada pipka ale po 4 mesiacoch ,kt. beriem HAK este stále sa bojim,ze ked sa artner do mna urobi tak ostanem tehotna.je pravda,ze tabletky som parkrat zabudla uzit vcas ale vzdy som to do nejakej hodinyk alebo hodiny a pol zobrala,tak by som nemala mat obavy vsak? prosim o odpovede tych,ktori maju rovnake"pociy" lebo ak som len ja taká,tak neviem ci som"norálna" :((( dakujem
HAK....sex
tak fajn,niesom sama,mozno na to uz prestabem myslieta bude vsetko ok.
baby,tak na co to potom beriete?? ach jaj..ja som si to uživala naplno hned:D
ja som taka ista, neboj. po troch rokoch sexualneho zivota som zazila ze sa domna spravil a bolo to uzasne :) zatial sice iba raz, beriem HAK druhy mesiac. no bojim sa..
dakujem pekne za odpovede,viem ze tabletkam mozem verit len stale myslim na to ,ze co ak nahaodou....... ale dufam ma to prejde
mam ten isty problem ako ty.. tu som to preberala :)
pripomienka v mobile to spravi.. nemaj boja
Vobec sa nemusis bat ak ich beries poctivo. A ta hodinka neskor to je jak nic, tabletku mozes zobrat do 12hod a je to este stale ok.. Ale aj ja som napr.taka, ze sa snazim to naozaj brat nacas, keby som to zobrala az po tych 12hod, aj ked by to malo byt ok ja by som sa asi tyzden radsej chranila aj inak. Pre istotu. Ale to sa mi este nestalo a HAK beriem rok, mam totiz v mobile na kazdy den pripomienku. Takze sa fakt neboj:)