zdravim vsetkych ktory mi odpisu :)) dufam ze mi poradite :) zafarbila som si vlasy na cierno je to farba na 24 umyti ale nejak sa neumyva ale odrasta :(( uz mam dost ciernej po roku :( da sa to nejakym sposobom dat dole? alebo musim cakat kym vsetko odrastie ? za napady dakujem
CIERNE VLASY !!!!!!!!!
mno poradte nejaku super uzasnu farbu ktora vydrzi...aj 1 -2 a je pekna co vrvaite na loreal???
ja som pouzila palette intensive color creme a teda uz mi odst vidno hnede vlasy
cierna zmyvatelna sa ti nezmyje aj keby si kefou drhla :D
neviem aku palettku si pouzila, ale odporuciala by som ti palette de luxe, je trochu drahsia , ale lepsia.....a ten sampon co si spominala, nemam taky pocit, ze by viacej zmyval farbu, ja ho pouzivam tiez a nezaregisttrovala som nic take
ahojte baby...den pres silvestrom som si nafarbila vlasy na cierno som s tym uplne spokojna je to uplne super...pouzila osm farbu palette ale uz mam vymytu farbu aj pri korienkoch ale aj v strede vlasov...poradte mi lepsiu farbu ktora naozaj vydrzi alebo je to v sampone???...mne sa zda ze ano lebo elseve cerveny mi to tak vymyva asiq=(...som s toho smutna lebo si nechcem vlasy farbit kazde dva tyzdne...inak vlasy si umyvam kazdy den
tak ja som tiez riesila podobnu situaciu. Na moju povodnu farbu vlasov (klasicka hneda) som si dala zmyvatelny sampon intenzivnej cervenej farby, a ked ma to omrzelo, tak ciernu. Taku az slivkovociernu. Bolo to krasne asi tyzden, dva, kym nezacali vyrastat vlasy. No ked som uz nechcela mat cierne vlasy, tak som si musela 2 roky pockat, kym mi vyrastli. Skusala som si medzitym kupit aj sampon hnedej farby, no to na tmave vlasy absolutne nechytilo. No ked som uz mala takych 15 cm vyrastene, isla som kadernicke na podstrihnutie a nanesenie meliru. Ak sa rozhodnes pre melir, necakaj ziadnu slavu, no skontrastovali sa farby, postupne mi pekne vyrastli vlasy a momentalne som blondyna. Takze ja by som odporucala melir uz na mierne vyrastene vlasy. V ziadnom pripade neexperimentuj doma, neodfarbuj si vlasy, pockaj, kym vyrastu.
Ja som mala podobny problem. Ale nechala som to tak rok a pol. Casom mi zacali vyrastat povodne vlasy, ale aj farba zbledla, tak to nebol az taky kontrast (nie som blondina). Vtedy aj bolo trochu moderne mat tmavsie vlasy na koncoch. U mna bol ten prechod celkom plynuly. Napokon som mala cele vlasy take gastanovo hnede. Ale pytala som sa kadernicky, ci sa s tym da nieco robit a ona povedala, ze najlepsie je nechat odrast, ale ze keby som chcela, tak jedine u nej skusit odfarbit peroxiodm a zase zafarbit. Doma nech nic neskusam (riedidlo uz vobec nie), lebo by som mala oranzove vlasy.
Neviem, ako funguju tie farby, ktore su urcene na tmave vlasy a maju ich odfarbit na bledo - bordove, fialovo cierna. (maju taky tmavofialovy obal, tusim Palette)
skus riedidlo
haloooooo najde sa niekto?