Ahojte.nevie mi niekto poradiť? Som Vydata 6 rokov ale už asi 2,5roka milujem iného,ktorý o tom nevie. On je ženáty a odomňa asi o 15r. starši. Ako mám naňho zabudnúť?
co mám robiť?
Mala som tajnu lasku, to je pravda, ale vzdy islo o cloveka, ktoreho som dobre poznala- vacsinou spoluziaka alebo kamarata. A nepriznala som to len preto, lebo som bola pubertacka a bala som sa, ze ma nebude chciet, lebo nie som dostatocne chuda alebo pekna alebo neviem co. Potom som uz tajne, platonicke lasky nemala. Ak sa mi niekto pacil, vysielala som signaly a bud sa chytil alebo ma odmietol....
máš pravdu,že by ho to zranilo,ale je to aj jeho chybaže sa take niečo stalo.Myslim manželová,lebo on ma zneistil a ja som v tej chvili potrebovala niekoho a akurat zabliskol on. No a zalubit sa do herca je ine ako do neho,lebo urcite aj ty si mala niekedy svoju tajnu lásku,a nebol to herec.
Ale ako mozes milovat cloveka, ktoreho ani nepoznas? To je akoby si sa zalubila do nejakeho herca, ktoreho denne vidas v TV ale v skutocnosti o nom nic nevies. Uprimujes na neho svoju pozornost a tym tvoje city k nemu len silneju. Skus ho prestat pozorovat a uplne ho vypustit so svojho zivota, lebo ak by si sa mu priznala ako ho vnimas, podla mna by to nedopadlo dobre! Zranilo by to tvojho manzela, zbytocne by si rozbila co si si budovala a ten dotycny by ta isto odmietol. Sorry
ja vim ze treba robit kompromisy,ale už je to tažke,lebo nonstop nan ho mysliet,hoci milujem aj manžela,ale asi to bude osud
robiť som chcela... nie robyť :D
Ono... čím je človek starší, tým má pocit, že v láske treba robyť aj kompromisy.
T.j. Aj keď vieme, že nie je ten pravý, cítime to, ale vyhovuje nám, tak urobíme kompromis v zmysle, že zostaneme s ním.
Aj sa dobre poznate? To vyzera len na platonicku lasku?
Tak to je naozaj tazke lebo byvame oproti a vidim ho dost často,alebo staci že vidim jeho brata a už je po zabudani,lebo sa na seba strasne podobaju. Pritahuje ma tým,že niečo z neho take iskrive vyžaruje,že je taky stale sexi aj ked je vo vytahanom tricku,aj vek,no proste ked ho vidim tak som stastna,len problem je ze sa na neho nedokazem pozriet priamo
Ja som mala na mysli, aby si vyslovila co konkretne na nom milujes, lebo len fakt ze ta pritahuje lebo je starsi je malo i ked pre teba je aj to silne, lebo ta este viac laka tym, ze ho nemas alebo mat nemozem- zakazane ovocie..Zabudnut nanho je asi najlepsie riesenie i ked najtazsie. Musi vsak k tomu presvedceniu dospiet sama...Skus popisat viac. Zabudat sa snazim aj ja, mozno si pomozeme ;-)