Na tréningu po niekoľkých odtancovaniach choreografie a rôznych posilovačkách a naťahovačkách ma odrazu začal bolieť pravý sedací sval. Bolí ma asi takým štýlom, že vždy, ked dostupím na pravú nohu, mam v ňom taký kŕčovitý pocit. Nie nejaká ostrá bolesť, proste niečo také ako keď idete dostať kŕč ale nedostanete ho. Neviete či to bude natiahnute alebo čo? A kolko sa to bude liečiť? Možem s tým tancovať?
CO BY SOM MOHLA MAT S TYM SVALOM?
Hmm no ved práveže som sa rozcvičila doosť... Ale dlhší čas predtým som netancovala, možno to bude tým že odrazu som mala dosť dlhú a namáhavú rozcvičku len tak odrazu po dlhšom netrénovaní. Myslela som si, že to bude natiahnuté :) Ale ked som mala natiahnutý stehenný sval, nebolelo to prikaždom kroku, iba pri rozcvičke napriklad, ked som to naťahovala
mas natiahnuty sval, rozmasirovat alpou alebo natierat fastum gelom. Horucku nemas? ak nie, tak zapal svalu to nebude. Poriadne si to musis rozmasirovat aj dva- tri krat denne, kym ten pocit uplne nezmizne. Toto sa stane ak sa pred treningom dostatocne nerozcvicis- strecing, ponatahovat svaly.