láska..:(

Príspevok v téme: láska..:(
pajuska

sme s pritelom 4 mesiace...nas vztah je na dialku milujeme sa...vidavame sa kazdy tyzden ale tento posledny mesiac sme sa nevideli presne 3tyzdne...a problem je v tom ze ja som co raz viac nervoznejsia...moj priatel zije s kamaratmi na ubytovni ...kedze ako kazdy mlady sa zabavaju vacsinou cez vikendy tak aj oni...jeho kamratom tam chodia frajerky no aaa frajerky si nosia aj kamosky...moj priatel mi to povedal...lenze vie ze som ziarliva a ze sa trapim..nepovedal mi este jednu vec...vcera sme spolu teelefonovali aa k telefonu mi dal jeho kamosa s ktorym sa poznamlen tak cez telefon niekedy sme prehodili rec,,no ale podme k veci ked mi to vravel nechcel aby to pocuval aj mato povedal mi to ze ked tam bola jeho frajerky kamoska nemala kde spat tak spala s mojim priatelom na manzelskej zevraj medzi nimi nic nebolo ...ale aj tak velmi sa trapim koli tomu povedal mi to preto lebo nema rad klamstva...no ja som sa potom rpzpravala s mojim priatelom aa povedal mi ze spal viac krat...ja uz nevladzem v kuse placem trapim sa...zajtra mame byt spolu...neviem ake to bude..ja mu ani nedavam moznost ziarlit na mna lebo nikde nechodim a ani ku mne nechodia ziadny kamsi nic...nevladzem prosim pomozte mi ako mozte..co mam robit..aj mu verim aj miestami pochybujem o tom ze sa nieco dialo...

katinka7

Pajuska! Presne tak, povedz mu o svojich pocitoch a hlavne to, akoby ta ranilo a ublizilo by ti, ak by sa neovladol. Chces mu verit, ale je to tazke. Potom to uz v sebe radsej neries. Ak ta podvedie, bohuzial stalo sa, kasli sa naho lebo stratil tvoju doveru. Za trapenie ti nestoji. Ale kym sa tak nestane, co sa dufam a prajem ti nikdy nestane, viac uz na to nemysli. Ty to aj tak neovplyvnis a len sa budes trapit. Drzim palce. Povedz mu vsak o svojich pocitoch.

tinnik

pajuška, ked s ním budeš tak sa s ním narovinu porozprávaj...nedus to v sebe, povedz mu všetko čo ťa trápi a tiež že sa bojíš....a z jeho reakcie by si mala vycítiť ako sa k tomu stavia on - ty by si ho už mala trochu poznať a vidieť či ti klame alebo nie...hlavne ty nesmieš klamať samu seba....Držím palec:)