Rodina - jednoznačne NIE

Príspevok v téme: Rodina - jednoznačne NIE
1xy

Zakladám novú tému, pretože téma Rodina áno/nie je žiaľ uzamknutá. Takže toto je téma pre nás, ktorí nechceme deti. Ste tu vítaní všetci, ktorí z akýchkoľvek dôvodov nechcete decká. Mamky s deckami poprosím, aby si svoju frustráciu a komplexy išli vybíjať niekde inde a nemiešali sa do našej diskusie.

rachabb

Som za velku rodinu,chcem vychovat pre tento svet slusnych inteligentov, ale poviem vam, mam synovca, ktory ma 3 roky a nikto ho nechce strazit, pretoze je to rozmaznane decko. Otecko (moj brasko) sa v nom tak vidi, ze mu da aj modre z neba a maly si "vyreve" stale auto ked idu do obchodu. Dakujem pekne za taku vychovu. Prehla by som ho cez zadok a vtedy by videl ze nemoze mat vsetko co si "vyvrieska". Lenze ja som len teta a on je este maly, tak sa mozem figu do nich miesat. No a tak, ked ho mam strazit, tak s nim idem von na cele doobedu, fajne ho unavim, a potom mam pokoj lebo prespi cele poobede. Co z neho vyrastie? Jeden sebecky chlap, ktory si o sebe bude mysliet, ze moze mat vsetko, a neskor aj kazdu jednu...

karinki

Nerozumiem prečo cítiš potrebu založiť túto tému. Keď nechceš mať deti a rodinu,tak načo potrebuješ nejaké diskusie? Alebo to znamená, že v podstate deti a rodinu chceš, len nemôžeš alebo sa bojíš ich mať(lebo je to záhul byť zodpovedný nielen za seba ale aj za deti a ich činy) a tak potrebuješ počuť ešte od niekoho taký istý názor ako máš Ty, aby si sa cítil/a že robíš dobre... Naozaj nechápem o čom tu chceš diskutovať. A súhlasím s názorom, že určite každý ako aj TY bol ako dieťa taký istý malý smrad a netvor, pretože to tak jednoducho je.

katu5ik

materska dovolenka nie je zdaleka dovolenkou..nemam dieta ale mam aspon tolko rozumu, ze si viem predstavit, ze starostlivost o maleho cloviecika, ktory je na vas odkazany asi tazko moze byt lenosenie..mam dvojrocne krstna, takze tak... :P:P

za to že vase matky ocividne o vas nejavili zaujem (vzhladom an vase nazory), nie su take vsetky... a chapem, ze dnesna mladez je hrozna , teda deti..medzi mladez patrim aj ja..presla som si tiež vselicim, ako kazdy teenager..ale ako sedemnastrocna mozem prehlasit, ze vsetko mi nieco dalo..nefajcim, nepijem, dva roky mam priatela..clovek si sam vybera.. ale rodicia mozu pomoct usmernit..ach jaj...

kazdy ma svoj nazor...:P

musska

1xy, je skvele ze nechces deti, myslim,ze nic lepsie urobit nemozes. Pre tie deti by bolo katastrofou,keby si im mala byt matkou, takze vlastne s tebou suhlasim:))

toto

a kto vas nuti pracovat? ved chodta na matersku, utierajte detom zadky a sople a poberajte 5000 mesacne. ked to tym mamickam tak zavidite.
ale nie vy musite pracovat lebo to robite pre dobro celeho ludstva...

karen

Súhlasím so zuzanou. Decko treba aj vychovávať, a to najlepšie vlastným príkladom, ale na to matky akosi zabúdajú. Decká sú veľmi prefíkané, hrajú sa na anjelikov, ale rodičia netušia, čo stvárajú, keď sú vonku kamarátmi. Určite je jednoduchšie byť doma s deckom, ako chodiť denne do práce.

toto co uz je za temu

no jasne decka su zle skazene netvory treba ich vykynozit. povedzte to vasim mamam. a chodte si to hodit lebo vy ste ten najkrajsi vykvet ludstva

lea

zuzana, tak si to pekne popisala, ze by som hned teraz isla na 3-rocnu matersku piknikovat na ihrisko :-)) s kamoskami prekecat cely den a este by sa na mna z kocika usmievalo male slniecko. ale zial musim aj zajtra do prace a tam cele dni vysedavat a kazit si oci a nervy :-((

bobika 1

a 1xy, ked chces aby sem prispievali len ztotožnení s tvojím nazorom, registruj sa a daj si uzamknút tému alebo sa hanbíš za svoj nazor?