Nešťastná

Príspevok v téme: Nešťastná
sabina

Neviem, či sa tento príspevok hodí k tejto oblasti, ale veľmi by som potrebovala pomoc. Myslím si, že som dosť náladová, a to neznášam na sebe. Nešťastná som kvôli tomu, že so školou sa mi to nepodarilo VŠ, v práci ma ubijá nudný stereotyp, chcela by som bábätko, bohužiaľ môj priateľ ešte nie, že až o také 3 až 4 roky, nie je pripravený, jednoducho by som potrebovala zmenu, chcem odísť do zahraničia, bohužiaľ priateľ ma nepustí, pretože sa bojí, že ma stratí, ale aj ja ho milujem, prosím viete mi poradiť, mám už z toho poriadne depky. Ďakujem.

betina

Ja som po výške,mám prácu a niekedy predca sa nudím a môžem si za to len sama...ale bábo zatial nechcem!Zamysli sa čo to obnáša.To nie je len bábika ktorú odložíš keď ťa omrzí..na to sa musíš cítiť ale v tvojom prípade je to len nuda.Skús si najsť nejaký koníček a hlavne neseď doma pretože z nudy môžeš mať depku.Pa

printessa

ahoj sabina! ja by som tiez chcela dieta, a praca ma tiez prestava bavit/ nie ten stereotyp lebo moja nie je steretypna, alae stresujuca/. moj partner tiez nie je pripraveny na dieta, ale jeho dovodom su financie.v kazdom pripade si myslim, ze na to netreba tlacit, len preto, ze by sme chceli zmenu! to by mohlo mat velmi zle nasledky!

sii

a sukromna skola, najlepsia je normalna kde chodia vsetci, prihlas sa na normalnu statnu univerzitu to je to najlepsie alebo chod studovat do zahranicia ak ovladas dobre jazyk.

sii

aha tak ze ta vyhodili??
Tak si hladaj nejaky iny odbor, alebo sa tomu viac venuj. Si este velmi velmi mlada aby si sa uz tak mizerne citila, babatko si este nechaj do buducna, viac si to vychutnas ked budes zrelsia. Alebo chod na nejake kurzy, anglina, alebo co ta proste zaujima. Hladaj si nejake hoby.

kk

Ahoj Sabinka... Skus pripadne najst si nejaky konicek... jazykovy kurz, jogu... aj tym sa vyhnes beznemu stereotypu a hlavne stretnes novych ludi.. popri tom mozes sa pripravovat na VS...

sii

ak pises ze ta nevzali na vysku tak asi vela nemas. Si prilis mlada na to aby si sa nudila doma a ubijala depresiami. Ak ta nevzali na vysku skus na buduci rok. Co to bola za vyska?? Vyber si nejaky iny odbor alebo studuj dialkovo tak budes moct byt s priatelom, pracovat a skola ta zbavi stereotypu. Chod si zacvicit do fitnesska alebo sa rozmaznavaj masazou alebo kozmetickou raz za mesiac. Urobte si spriatelom nejaky pekny jednodnovy vyletik pocas vikendu, to vsetko ti pomoze zbavit sa stereotypu. Co sa tyka babatka na to si pockaj, stereotyp v praci ci vo vztahu sa neriesi dietatom to ta len este viac priviaze na stolicku doma. Takze nelutuj sa a rob nieco co ti bude robit radost a naplnat ta. Ak ta priatel lubi pochopi ta a odpori. Zahranicie, hmm neviem oplati sa ked mas titul v ruke. maj sa a vela stastia

nothing

nuž každý má občas situácie, keď sa cíti pod psa, nie si ani zďaleka jediná. Na školu na možeš prihlásiť aj budúci rok nie? Čo sa týka zahraničia, myslím, že by ti to pomohlo zbaviť sa stereotypu, .. ak priateľ vidí, že si nešťastná pre stereotyp, ktorý prežívaš každý deň, mal by pochopiť, že určitý čas strávený za hranicami by ti mohol pomoct. A to či ťa stratí alebo nie, je otázkou dovery, vysvetli mu, že ľúbiš iba jeho a nemáš záujem o nikoho iného a do zahraničia chceš ísť lebo si chceš zarobiť a trochu sa odreagovať, že by si chodila domov pravidelne, čiže by ste sa často vídali a samozrejme zostali v kontakte a posilnilo by to váš vzťah. A čo tak prípadne ísť tam s ním? .. Na dieťa si ešte počkaj. Aj ja by som už chcela, ale mám ešte školu a kopu času, pokiaľ sa rozhodnem pre takýto závažný krok. Ak sú tie depresie naozaj vážne, vyhľadaj pomoc niekde inde, aj u psychológa, ktorý ti pomože nájsť odpovede na tvoje otázky a vyriešiť problémy. Hlavne neseď doma a nautápaj sa v takýchto zbytočných myšlienkach.