poradte!!!

syma

a co takto navstivit psychologa, mozno je to problem psychyckeho razu, mozno nieco v podvedomi sa brani, aby sa nestalo to, co s tvojou byvalou, nie je to ziadna hanba

dodo

Som rozvedeny,stredný vek.Už pred rozvodom som sa s mojou bývalou nemiloval. Mal som podozrenie,že ma podvádza.A aj tak bolo.Po rozvode som sa zoznámil s mojou ptiateľkou.Je to moja prvá priateľka po rozvode.Nevedel som,že mám takýto problém.Zistil som ho až pri nej.Mám ju veľmi rad,nechcem ju stratiť,neviem čo robiť.Bol som u urologa aj u Mudr. Kubiša. Dal mi tabletky ale pomohli len dočasne.Veľmi sa chcem s ňou milovať,ale nemôžem.Sme spolu 10mes.Trpezlivosť má a má rada aj sex. Čo robiť,neviem. Takto ju stratím.

zanocka72

Najväčšia šanca ,že otehotnieš je v polovici cyklu.Teda ak máš menštruáciu cca každých 28dní,tak dávaj pozor cca na 11-16 deň od začiatku poslednej menštruácie.Vtedy ,býva tzv.ovulácia-vjíčko je schopné oplodnenia.

kassen

ahoj,tehotna sa zacnes citit po trosku dlhsej dobe..asi tak ako keby si mala dostat menstruaciu..prsia budes mat plne a v bruchu pocit, ze kazdym dnom to musi na teba prist

dodo

Mám priatelku.Mám ju rad.Mám problémy s erekciou. Vyskušal som tabletky.Nepomáhajú. Čo robiť? Poraďte. Som nešťastný.