tehotna v 18

Príspevok v téme: tehotna v 18
zuzana....3

Potrebovala by som radu....maam 18 a v minulosti som mala problemy po zenskej stranke a lekar mi na poslednej prehliadke ppvedal ze ak chcem mat v buducnosti este deti tak by som mala s mojim partnerom zacat uvazovat o tehotenstve uz teraz...tak mi sme sa pokusili aa som v 3 tyzdni avsak nevoem co mam robit mam si to nechat.....??? prosim poradte ako by ste knali vy(prosiim len o normalne prispevky)

airiana

no kedze mam tolko rokov co ty skusim sa vzit do tvojej situacie, hm neviem ako si na tom este so vzdelanim ci studujes alebo nie..ja ano a neviem si predstavit este mat dieta tak skoro bez ukoncenej skoly a popripade VS, ale keby som mala podobne zdravotne problemy v minulosti a keby mi v buducnosti hrozilo nemat deti tak by som to urcite neriskovala a nechala by som si to babatko,lebo urcite deti chcem mat a nechcela by som riskovat ze by som uz nakoniec nemohla mat ziadne,takze radsej teraz ako nikdy :) vsetko dobre prajem

zuzana....3

jeziis.....hrozne ti dakujeeem za radu....ja som uz rozhodnuta alee ty si mi dodala taku istotu ...dakujem hrooznee

katenka20

Nechcem ta tu teraz presviedcat, ale daj na svoj rozum, olutujes to a velmi. Vidis ze nemas problem so zivotom v buducnosti, bude to tazke ale tazsie to bude bez dietata.

zuzana....3

No ved nad tym rozmyslam ze to potom olutujeeem aa myslim ze velmi....ako mam otca gynekologa s ktorym som s ao tom este nebavilaa alee taak prostee bojim sa ze to nebudem zvladaat....aj ked mam partnera ktory je uplne supeer....dokonca uz spolu aj byvame no ale proste je to 18 a mne sa to zda malo....:-(

katenka20

Viem ze je to tazke, necakali ste asi ze otehotnies ,,hned,, ale premyslaj nad tym ze v buducnosti dietatko uz nemusis mat a z toho mozes mat strasne depresie, predstav si zeny ktore deti nemozu mat co by dali za taketo dietatko, ked si ho teraz nechas vziat, olutujes to ked to spravis- tak to vidim ja. Teraz nechcem fanatizovat lebo som realista ale povedala by som ze si svoju situaciu opisala dost jasne, takze niet tu nad cim debatovat.