Potrebovala by som radu....maam 18 a v minulosti som mala problemy po zenskej stranke a lekar mi na poslednej prehliadke ppvedal ze ak chcem mat v buducnosti este deti tak by som mala s mojim partnerom zacat uvazovat o tehotenstve uz teraz...tak mi sme sa pokusili aa som v 3 tyzdni avsak nevoem co mam robit mam si to nechat.....??? prosim poradte ako by ste knali vy(prosiim len o normalne prispevky)
tehotna v 18
no kedze mam tolko rokov co ty skusim sa vzit do tvojej situacie, hm neviem ako si na tom este so vzdelanim ci studujes alebo nie..ja ano a neviem si predstavit este mat dieta tak skoro bez ukoncenej skoly a popripade VS, ale keby som mala podobne zdravotne problemy v minulosti a keby mi v buducnosti hrozilo nemat deti tak by som to urcite neriskovala a nechala by som si to babatko,lebo urcite deti chcem mat a nechcela by som riskovat ze by som uz nakoniec nemohla mat ziadne,takze radsej teraz ako nikdy :) vsetko dobre prajem
Nie je zaco. Len nesprav unahlene rozhodnutie a hlupost. Vela stastia(: a vesele vianoce.
Nechcem ta tu teraz presviedcat, ale daj na svoj rozum, olutujes to a velmi. Vidis ze nemas problem so zivotom v buducnosti, bude to tazke ale tazsie to bude bez dietata.
No ved nad tym rozmyslam ze to potom olutujeeem aa myslim ze velmi....ako mam otca gynekologa s ktorym som s ao tom este nebavilaa alee taak prostee bojim sa ze to nebudem zvladaat....aj ked mam partnera ktory je uplne supeer....dokonca uz spolu aj byvame no ale proste je to 18 a mne sa to zda malo....:-(
Viem ze je to tazke, necakali ste asi ze otehotnies ,,hned,, ale premyslaj nad tym ze v buducnosti dietatko uz nemusis mat a z toho mozes mat strasne depresie, predstav si zeny ktore deti nemozu mat co by dali za taketo dietatko, ked si ho teraz nechas vziat, olutujes to ked to spravis- tak to vidim ja. Teraz nechcem fanatizovat lebo som realista ale povedala by som ze si svoju situaciu opisala dost jasne, takze niet tu nad cim debatovat.