Potrebovala by som radu....maam 18 a v minulosti som mala problemy po zenskej stranke a lekar mi na poslednej prehliadke ppvedal ze ak chcem mat v buducnosti este deti tak by som mala s mojim partnerom zacat uvazovat o tehotenstve uz teraz...tak mi sme sa pokusili aa som v 3 tyzdni avsak nevoem co mam robit mam si to nechat.....??? prosim poradte ako by ste knali vy(prosiim len o normalne prispevky)
tehotna v 18
ozi..mna mala mama tiez v 18.A vedela som o mne dobre postarat,v 20 uz bracha zase.Zvladla to,ked nemas maminu ,pomoze otec,sestra,teta,babka,svokra..len sa nebopj:)Moja mama to zvladla,x zien to zvvladlo ,zvladnes aj ty.A som dobre vychovana,mam sa dobre:)A este to ,ze dietatko je fakt najkrajsia vec.Predstav si ,ze uz by ste nikdy nemohli mat deti...PRAJEM VELA STASTICKA
ja mam podobny pripad az na tie problemy... tiez mam 18 a zistila som, ze som tehotna.. ale velmi sa na to male s priatelom tesime... a skolu dufam ze tiez zvladnem...
a dobre o tom popremyslaj... aby si to do konca zivota nelutovala...
Zuzi, určite si bábo nechaj - ani neuvažuj že by si sa ho vzdala - riadne by si to oľutovala....Pretože ďalšiu šancu mať deti by si už nemusela mať....Uvidíš aká budeš šťastná keď svoje maličké budeš držať v náručí:)
zuzanka urcite teraz. a verim ze ho budes velmi milovat . pozri sa ti nejde o skolu tu si mozes zatial dokoncit a ako tu zaznelo VS ide aj popri babatku. mas fantastickeho priatela a urcite to zvladnete.nie je nic krajsie ako mat babatko a nerozmyslaj nad tym ci to bude tazke alebo nie. po case to bude lahsie a budes to zvladat:) drzim palceky :)
zuzanka, radsej mat babatko teraz ako nikdy:) a si sikovna a zvladnes to ..:)
Neviem preco ale podla toho ako si pisala alšebo tak,si mi prisla byt uz ako vyzreta zatial slecna mno:))Takze ja si myslim,ze studovat VS sa da aj popri dietatku.Rodina urcite pomoze:)A ak sa s partnerom lubite a vidis ho ako svojho muza do zivota VRAVIM JEDNOZNACNE ANO.drzim palce a dufam,ze sa spravne rozhodnes.potom nezabudni napisat..
Ahoj :)
mam tolko rokov ako ty, a ciastocne sa do tvojej situacie vzit viem...tiez mam gynekologicke problemy a cakala som od lekara uz aj taku spravu ze ked chcem este dieta tak cim skor, no nastastie neprisla :)) ale keby ano, neuvazovala by som dlho :)) sice studujem, som na internate, ale skolu by som si mohla dokoncit hocikedy, no dieta hocikedy mat nemozes :)) tak drzim palce aby si sa rozhodla spravne a aby si sa z toho tesila ;))