Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bedrový kĺb

Príspevok v téme: bedrový kĺb
katu5ik

prosím pomozte:( ... strasne ma boli bedrak..vobec neviem z coho..ked som bola mladsia, tak sa mi stavalo ze pri rychlej chodzi ma zacalo v nom lamat a musela som spomalit, lenze teraz sa to stavalo poslednu dobu casto..pri kazdej zatazi bolest, a vcera to zacalo zase..z nicoho nic..a doteraz to nepreslo a boli ma to..lame..chodit mozem, ale iba male kroky, nemozem nohu poriadne zdvihnut, do boku už vobec dat..uch..tak co to moze byt??:( mam len 17..dakujem

katu5ik

no ..mne sa to zlepsilo, už sa mi da chodit..ale nemozem dlho..ty kokos, ja nechapem... ruku mam celu pos.atu, preco sa mi aj noha zacina?:(:( a ete k tomu bedro, ach..

n....

ahojte aj mana bolí bedr. klb... keď chodím tak niedeky aelboe ked sedim tak niekedy sa mi ako keby tam zasekne... a potom to strašne bolí alebo keď vychádzam z vane tak na tú nohu keď sa staviam ke´d prekračujem tú vanu tak nedokážem lne na tej noho lebo ma bolí ten bedr.. alebo čo je tam vnútri v nohe ...:(

dubcek

Máš podobné príznaky ako ja.Lenže ja mám 38, takže žiadny vývin. Pri stol. tenise ho zaťažujem.Bol som aj na vyšetrení no všetko bolo OK- tak neviem vôbec čo mi je.V pohybe ma to bolí a v kľude je to ešte horšie. Neviem nájsť polohu aby to nebolelo.Mám pocit ako by ma bolela celá noha - nielen kĺb.Takže píšte čo nám je?

neva

ťažko poradiť všeobecne. Chcelo by to vyšetrenie u odborného lekára - ortopéda, prípadne reumatologa.
Môže to byť "z rastu" ešte sa vyvíjaš. Možno máš málo maziva, alebo príznak reumatologického ochorenia.