prosím pomozte:( ... strasne ma boli bedrak..vobec neviem z coho..ked som bola mladsia, tak sa mi stavalo ze pri rychlej chodzi ma zacalo v nom lamat a musela som spomalit, lenze teraz sa to stavalo poslednu dobu casto..pri kazdej zatazi bolest, a vcera to zacalo zase..z nicoho nic..a doteraz to nepreslo a boli ma to..lame..chodit mozem, ale iba male kroky, nemozem nohu poriadne zdvihnut, do boku už vobec dat..uch..tak co to moze byt??:( mam len 17..dakujem
bedrový kĺb
mne v bedrovych klboch casto praska, inde na tele nie, neviete cim to je?
no ..mne sa to zlepsilo, už sa mi da chodit..ale nemozem dlho..ty kokos, ja nechapem... ruku mam celu pos.atu, preco sa mi aj noha zacina?:(:( a ete k tomu bedro, ach..
ahojte aj mana bolí bedr. klb... keď chodím tak niedeky aelboe ked sedim tak niekedy sa mi ako keby tam zasekne... a potom to strašne bolí alebo keď vychádzam z vane tak na tú nohu keď sa staviam ke´d prekračujem tú vanu tak nedokážem lne na tej noho lebo ma bolí ten bedr.. alebo čo je tam vnútri v nohe ...:(
Máš podobné príznaky ako ja.Lenže ja mám 38, takže žiadny vývin. Pri stol. tenise ho zaťažujem.Bol som aj na vyšetrení no všetko bolo OK- tak neviem vôbec čo mi je.V pohybe ma to bolí a v kľude je to ešte horšie. Neviem nájsť polohu aby to nebolelo.Mám pocit ako by ma bolela celá noha - nielen kĺb.Takže píšte čo nám je?
jááu :(:(:(
ťažko poradiť všeobecne. Chcelo by to vyšetrenie u odborného lekára - ortopéda, prípadne reumatologa.
Môže to byť "z rastu" ešte sa vyvíjaš. Možno máš málo maziva, alebo príznak reumatologického ochorenia.
prosim :(