Dojcenie / bolestiva bradavka

Príspevok v téme: Dojcenie / bolestiva bradavka
marushkaa

ahoj mam mesacneho synceka a dojcim. doteraz som nemala problemy s bolestivymi bradavkami, ale od vcera sa to neda vydrzat. Ked mi maly papa na jednim prsniku vobec to necitim, ale ked ho dam k druhemu, je to hrozne. A pritom nemam bradavku vobec popraskanu, alebo nejak inak narusenu- navonok nic nevidno.. je to nieco vo vnutri.. posledny raz som si radsej odsala s odsavackou, lebo si na nej viem regulovat intenzitu..ked sa mi prisal maly, tak som az zvrieskla.. neviete mi niekto poradit, co to moze byt?? :`o(

modrofuzik10

ja som pri prvom dieťati mala popraskanu bradavku. vtedy som začala používať bepanthen. pri druhom som bepanhten používala preventívne a bradavky mi už nepraskli:). tiež je na prírodnej báze, nie je potrebné ho pred kojením umývať.

Ivka 1

Na bolestive bradavky je velmi dobra
tycinka z aloe nie s aloe. Babatkam to pri kojeni nevadi lebo je na cisto prirodnej baze.

marushkaa

zapal som uz mala i s teplotou 39.5.. teraz je to ine. vtedy ma neboleo, ked maly papal.. ale nieco som si nasla o kvasinkovej infekcii - skor to bude to. len musim ist k lekarovi.
dakujem za reakcie

tinka228

no ja som tiež nemala popraskané bradavky a aj napriek tomu ma boleli (zápal som nemala). ja som používala 100% lanolín od multi-mam. je dosť drahý, ale veľmi dobrý a netreba ho pred kojením umývať.

panča

zrejme ti zacina zapal prsnej zlazy-mas doma octanovu mast ? urob si obklad.A hlavne odsavat, aj keby to ako bolelo a striedat prsniky. ak by si mala problem so samotnymi bradavkami -na to je dobra calciova mast