zdravim...mam taky problem.minuly mesiac som to dostala 15. a dnes je uz 18. a stale nic.dnes som mala mierne bolesti v podbrusku a tiez chodim stale na wc.mam hroznu naladu a bolestive bradavky na prsiach.mam strach, ci niesom tehotna, lebo priznaky PMS su take iste ako pri tehotenstve.takze fakt neviem...ake si myslite, ze su prve priznaky tehotenstva? a kolko mi to moze najviac meskat? prosim pomozte, lebo mam stresy
tehotna...?
no, moje stresy sa trochu zmiernili, lebo som to v sobotu dostala :)...ale stale mam trosku nervy, pretoze stale citam, ako niektore tehotne menstruuju aj 5 mesiacov...alebo, ze o tehotenstve vobec nevedia...neviem co si mam o tom mysliet :/...mozno si to uz fakt setko namyslam...a to ani niesom si ista ci sa ten kondom fakt pretrhol :D
z coho chces ostat tehotna boze deti uvedomte si ked neviete nesexujte uz ma to hneva takto trapne otazky
no, dnes som si robila test, RapiClear Classic sa volal... a vysiel mi negativny. lenze bojim sa, ze sa nieco mohlo stat pred tromi dnami.lebo keby ano, tak mi to test neukaze, lebo je az od piateho dna. a aky dlhy najviac moze byt cyklus?
aj ja odporucam test, ocikas, pockas si nekonecne 3 minuty:) a uvidis...
A ak nechces brat HAK mozete vyskusat Bilingsovu metodu. Urcite nedosahuje taku spolahlivost ale nepchas do seba hormony co tam nepatria;)
Drzim palce
Test? Rýchla odpoveď. Príznaky tehotenstva sú strašne individuálne. Ja som jedla veci, ktoré mi predtým nechutili, keď som si zapálila, hodila som šabľu. A vtedy mi to došlo. Test som ani nepotrebovala, aj keď som si kúpila dva
Jedine musis pockat len na menzes...a po menzese chod na gyndu a daj si predpisat antikoncepciu. Viem, ze ani ta nie je 100percenta (100percenta je asi len smrt), ale urcite je pri nej menej stresu. V dnesnej dobe uz nie su take, ze by sa z nich 10kilpriberalo. I ked je pravda, ze kazdy ma iny organizmus. Drzim palce, nech nie je ziadne babo.
ja som mala tiež príznaky v tehotenstve
ako keby som mala dostať menzes. a aj som doastala a mala som do 3 mesiaca menzes. ani som nevedela, že som tehotná. a po tretom mesiaci som nedoastala menzes, išla som k lekárke a ona že som tehotn. skoro som odpadla, lebo na zákrok bolo neskoro.
kedze mas z toho stresy, moze ti to meskat aj kvoli tomu..... a ak si nie si istga, tak si urob test , nie?