Chcela by som sa spýtať niekoho na názor.S dcérou ma poslala doktorka na rontgen dutín.Zápal sa nepotvrdil.Kamarátka ma znervóznila /mimochodom zdravotná sestra/,tvrdí totiž,že by svoju dcéru v takom veku určite nedala ožarovať a tobôž nie do hlavy
Nosné dutiny u 3,5 ročného dieťaťa?
aj moje deti 11/13r. prešli rontgenom a synovi niekolko krat hrozilo prepichnutie dutin,no vždy zabrali homeop. SINUPRET,teraz za posledne 2 r. ma problem zo zubom a bol uz na 5 snimkoch,niekde som čitala od odbornika,že tie davky su neni tak silne ako pobyt na slnku..(su alebšie ako ked sa robi rtg na ine organy.) jana
nie zanda , nie som tvoj muz, ale mam doma troch chlapov, niektori su chlapata :))))
igris,rozmyšlam,ci mi to neodpísal môj muž.Presne takto zareagoval.Kym hlava rozmyšla je dobre,keď sa zapojí materinská láska,tak je to občas zahmlené
a super , ze ten zapal nema ;)
zanda, doktorka pravdepodobne mala dovod na podozrenie a konzultovala to s tebou, kamoska nechcela zle , ale to sa lahko hovori, nedala... , v pripade urazu by tiez urcite nevahala, neboj, moj syn bol tiez priebezne kadetade rongenovany a je z neho sikovny super chalos :)