Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poradíte?

Príspevok v téme: Poradíte?
budúca mamina

Som v 38 t.t. a dnes ráno som mala veľmi silný výtok,ale bol zvláštny. Skôr taký želatínový, priesvitný až bledožltý, len ho bolo veľa. Mohlo ísť o hlienovú zátku a teda sa mám pripraviť na blížiaci sa pôrod, alebo to nič neznamená? Som sama doma, tak neviem, či sa stresovať a volať manžela, alebo čo.

dd

aj mne ked odisla hlienova zatka, tak to bolo take ako opisala tinka..ak ho bolo velmi vela a hlienova zatka Ti uz odisla, tak to podla mna mohla byt kludne aj plodova voda..ja som ju mala uplne priesvitnu, tiez mi jej odtieklo velmi vela a hned sme palili do porodnice, aj ked som nemala bolesti.tam som presla vstupnymi vysetreniami a az potom mi nastali bolesti..

tinka228

mne keď odišla zátka tak bola aj trochu krvavá a prepáč mi za výraz, pripomínalo to sople a išlo to zo mňa asi pol dňa. ak nemáš bolesti, nekrvácaš a neodtiekla ti plodová voda bola by som zatiaľ v kľude.

beauty women

manzela naco volas ked nemas este bolesti. si vo vysokom stadiu tehotenstva a teda uz aj pokojne to moze byt predzvestou, ze sa ti to uz krati....
radsej pre pokoj v dusi si zavolaj na gyndu