chcela by som sa optat ake mate skusenosti s touto kozmetikou???...je to lepsie ako miss-sporty??? citala som ze je dobra..aj make-upy aj pudre...a mna zaujima hlavne lesk pre ziarivy a briliantovy lesk...mate s nim skusenosti je pekny??? ake ma odtiene a aka je cena??? mno mozno vela otazok ale prosim poradte...diki
Kozmetika S-HE stylesezone
Ak nechodíš na Ukrajinu, tak si pozri kazetky tu
www.rubyrose.sk
mno asi to tak aj urobim ja som tiene ani tak velmi nepouzivala ale asi zacnem si kuúim cierny a biely a budem sa ucit pekne tienovat
Naj tiene sú podľa mňa gosh práškové. Ale sú trblietavé, dávam si najprv očný krém na viečo a potom dám ten práškový tieň. Je to úžasný efekt, ale stoja viac myslím že 200sk.
Potom mám rada Ruby rose, mám veľkú kazetu, mám tam veľa farieb, ale čierny tie tam nemám. Aj keď sú lacné, tak som s nimi spokojná.
Mám aj tiene Lancome ale nie je to bohvieaký zázrak, tie gosh sú lepšie.
Ak nechceš dať veľa za tiene, tak by som na tvojom mieste vyskúšala he-she.
mno dakujem a aky tien je kvalitnejsi ako s.he???
prosim prosim surneee maju cierny alebo sedi odtien??? a kolko stoja???
baby prosim vas maju s-he aj tiene v ciernej farbe??? ...a naozaj su dobre??? vydrzia???
so s-he nie som moc spokojná, pretože minule som si kúpila trblietavú linku na oči a nemôžem ju používať, pretože ma z nej strašne štípu oči. Iné výrobky som neskúšala a po tejto skúsenosti asi ani nebudem...