Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika S-HE stylesezone

Príspevok v téme: Kozmetika S-HE stylesezone
jaja_17

chcela by som sa optat ake mate skusenosti s touto kozmetikou???...je to lepsie ako miss-sporty??? citala som ze je dobra..aj make-upy aj pudre...a mna zaujima hlavne lesk pre ziarivy a briliantovy lesk...mate s nim skusenosti je pekny??? ake ma odtiene a aka je cena??? mno mozno vela otazok ale prosim poradte...diki

mihalnnica

ja som nenormalne spokojna so spiralou s-he stylezone - vodeodolna malicka taka sivozelena alebo jaka je to farbe :)))) no strasne je super... teda aspon pre mna, pekne vytoci mihalnice a doda aj dlzku :P

Lucinka33

Jaja, myslim, ze sivu si mozes namiesat z bielej a ciernej, pekne sa to da vytienovat. Odporucam stetce na aplikaciu tienov. Mna licenie so stetcami ovela viac bavi, je to sranda :)

jaja_17

mnoooo ak krstna ich ma ja ich pojdem dnes obkukat lebo pride...ale ja fakt nepotrebujem kazetu iba ciernu bielu a popripade sivu

Lucinka33

Mimi323, prosim ta, tie Ruby Rose vyrabaju aj matne? Lebo zatial, co som videla v obchodoch boli vsetky perletove, niektore dokonca aj s trblietkami.

Neviete mi niekto poradit konkretnu znacku matnych tienov?

jaja_17

dobre dakujem za radu..ja mam kazetu s oriflmae a naozaj vyuzivam len tu bielu ciernu a sivu...vies a ostatok mi je zbytocny...

Mimi323

Joj no dobre! Ale keď si budeš davať biely a čierny tieň na jedno oko, tak medzi ne treba dať sivý tieň, aby to tak prirodzene prešlo z bielej do čiernej.