Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodina ano/nie

Príspevok v téme: Rodina ano/nie
fgf

Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.

dd

nechcem byt nejaka ustipacna, ale ked Ti samota vyhovuje, tak ju zi..len by som chcela vidiet Tvoje reakcie ked budes mat tak 60-70rokov..poznam bezdetnych manzelov a takisto nevydate zeny a neozenenych muzov..a pravdupovediac, na deti svojich pribuznych su doslova nalepeni, pretoze im nema kto pomoct, nema ich kto navstivit, nema im kto opravit nieco, natiahnut kabel, pomoct upratat,navarit, oprat ked uz oni nevladzu..pre niektorych ludi je prave rodina ciel a zmysel zivota, deti ho naplnaju.ano, je s nimi vela starosti, ale nikdy Ti nic nevynahradi pohlad, usmev ci objatie Tvojho maleho nevinneho dietata, ten rozziareny pohlad, ked zbada ihrisko plne preliezaciek, smykaciek, ci pieskovisko, alebo ked vyvedie nejake mile sibalstvo..tie starosti stoja za tie radosti!
ja ale s Tvojim pohladom na vec, by som deti nemala dovtedy, kym by som svoj nazor nezmenila..pretoze ak mas raz vycitat svojmu dietatu to, co si sem napisal, tak ver, ze by sa trapilo kvoli Tebe viac, ako Ty by si sa natrapil za cely zivot s nim..deti taketo vyhovaranie velmi boli..mnohi si ani nevedia predstavit, ake bolestive to je..ja sama to nezazivam,ale bola som toho svedkom..

fgf

vo svojej podstate, rodicia si spravia deti aby ONI boli stastni z toho ze maju dieta. ale ked to dieta nie je stastne(co je v dnesnom svete bezne) tak rodicia sa potom trapia a su v konecnom dosledku este menej stastni, ako pred tym, nez to dieta splodili.
a ja na rozdiel od inych, nevidim na samote nic zle, ale kazdy sme nejaky...

lenuliatko

ludia si chcu zakladat rodinu aby mali komoho milovat aby boli milovani.aby mali preco zit aby sa podla teba mali cim otravovat a nicit si nervy.rodinu si ludia zakladaju preto preco aj tvoji rodicia aby neboli samy na svete.

chenelle

Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd...no a ty si nebol raz dietatom?ci potom ako?tvoja mama ti hovorila,ze si "nevdacna robota"?ze si s tebou len nici nervy?ze jej robis skrt cez rozpocet?sa zamysli nad sebou

lenuliatko

to je teda blbost.ale dobre.kazdy ma iny nazor.ja len ze dost tu otom tak hovoris ako keby mat deti znamenalo zanik sveta lebo sa nas premnozi.dobre je pravda ze pocet ludi bude onedlho hrozne velky a bude stale menej a menej miesta pre zivot ale to neznamena ze by si nemal mat deti.tebe je fajne nie ze si si uz neico prezil,zijes si fajen uzivas si atd ale nechces dat sancu aj napriklad svojim detom aby si ich mohol vychovat a nieco ich naucit.cudny nazor na zivot.neviem no.ale kazdy sme iny.

fgf

tinka neviem ci mozem mat deti, test plodnosti som si este nerobil, ale predpokladam, ze by dopadol pozitivne. k tym detom...davam 40% sancu tomu, ze raz sa rozhodnem mat 1 dieta, ale to ukaze len cas...
lenuliatko, keby mali rodicia nazor ako ja tak bud: 1.by mi to nevadilo, nakolko by som sa nenarodil 2. narodil by som sa v inej rodine ako normalny clovek

lenuliatko

kebyze mali tvoji rodicia taky nazor ako si ty asi by si to nebol.asi by si nikdy nezazil ake je to at rodicov a ake to je ked sa neikto o teba stara vacsiu cast zivota.nemusis si zakladat rodinu ak nechces ale podla mna nemusis ani spochybnovat vyznam rodiny a takto to nicit.