viem ze to tu uz parkat bolo ale zaujimalo by ma ci mate radi polohu 69.. ja to chalanovi rada robim ustami no je mi divne ked ma chalan pri 69 nos az kdesi.... alebo sa mylim a paci sa vam to chalani??? aaa ece by ma zaujimalo ci sa vam paci ked vam baba berie do ust semeniky.. hm?
ak sa vam chce, vyjadrite sa, budem rada :)
pohodickaaaa :)
Poloha 69 je dosť vzrušujúca, nielenže dosiahnem orgazmus, ale zároveň spravím oral môjmu priateľovi....Jednoducho táto poloha je skvelá,
kika98: obidve maju svoje čaro...na fajke sa mi pači že sa môžem plne oddať slasti a tak(ruky sa hlavu:)
a na 69že citim tu chuť a podobne..a hlavne to že viem ako to žene robí dobre a tak..
a viktoria101 toho sa bat nemusis..pre muža je to veľmi vzrusujuce a ak dodrziavas hygienu a teda nesmrdi tak je to super...
Ja som 69 este neskusala...A chalani!Nieje vam neprijemne robit oral babe???? Mne sa to zda nechutne a bojim sa,aby som sa chalanovi nezhnusila! =(
tommy a co je podla teba lepsie? ked ta baba len fajci alebo 69?? :)
ano 69 je super a ten nos až tak kdesi nieje tak sa bat nemusis....aj seminky v puse su super len to niekedy štekli - teda aspon mna