caute,chcela by som vonat tak prenikave,ze ,ked niekto prejde okolo mna takto zaciti!!!a to aj niekolko hodin po aplikacii parfemu , parfemy znaciek Dior,Moshino,Versace,DKNY atd... si vsak nemozem dovolit ,lebo teraz musim dost setrit a nemozem zbytocne rozhadzovat 1500 za parfem PRETO VAS PROSIM O RADU:NEPOZNATE NEAKY PARFWM KTORY JE PRENIKAVY A DLHO VYDRZI ALE NIE JE PRILIS DRAHY????NA "PRICHUT" SI NEPOTRPIM PACI SA MI SKORO KAZDY TYP VONI!!!najidealnejsia by bola cena tak okolo (400-800 sk/50ml) dakujem
PARFEM za dobru cenu KTORY VYDRZI
Zľavy na notino sú predĺžené do konca januára. Treba využiť :-)
Treba využiť akcie. Ale pokiaľ má parfém dlho vydržať a byť naozaj kvalitný v plnej cene ho nezoženiete za 10 eur
Super zľavy sú na notino. Ale rýchlo nech ich stihnete :-)
Calvin Klein Down Town. Vydží dlho ale neviem čo je to "dobrá cena". Každopádne po Vianociach sú všade výpredaje takže treba využiť zľavy
ahoj , ja mam najradsej od guess seductive je uzasny, prenikavy a vydrzi dlho, este ma aj krasny flakonik, objednavam vacsinou z -odkaz odstránený- majú tam super cenu a ešte ti to aj rýchlo príde.
skú od Katy Perry v takej červenej krabici ... a tá nadobka je v tvare diamantu ... je super a vydrží dlho len ti neviem presne povedať ten názov ... a máš aj zľavu na -odkaz odstránený-
no vieščo asi je to aj on viem že takto podobne vypadala taflaštička ale neviem už nejak rpesne :-)
tiez mam taku dobru skusenosts avonom, maju fajnove vonavky a niektore drzia fakt ze dlho :) ja osm mala oblubenu tuto taku korenistejsiu parfums. sk/avon/passion-dance-for-women-toaletna-voda-pre-zeny/
presne ako sa tu pise, tie parfemy fm mam tiez odskusane a nielen ze su lacne ale aj velmi kvalitne, mam pocit, ze z kategorie takýchto napodobnenin a imitacii su najlepsie. osobne pouzivam toto z fm group : -odkaz odstránený-