bolest v oblasti pupku

Príspevok v téme: bolest v oblasti pupku
annia

Uz par dni ma pobolieva brucho v oblasti pupka na pravo. Bojim sa, lebo v septembri som mala tiez velke bolesti, ale to mi praskol vred. Bola som aj u doktora, ale ten mi vtedy zobral iba krv a sledoval leukocity, o tu bolest sa vtedy nezaujimal. Zmenila som doktora a ten ma poslal na vysetrenie, kde sa zistilo, ze mi praskol vred na dvanastorniku. Teraz sa bojim, ze sa mi to vracia. Ale kedze pocitujem tu bolest na pravej strane a tam je pecen, tak neviem. Momentalne som v zahranici, domov idem az o tyzden. Cez den to nie je take zle. Ale zhorsi sa to vecer, chyti ma zimnica, hoci v izbe je horuco a ta bolest sa zvysi. Dva roky som brala antikoncepciu Minerva. Nemohla mi ona nejako poskodit pecen... Pojdem k doktorovi, ale az okolo Vianoc. Len dovtedy... kedy ste boli taky mily a vyjadrili sa, ci ste nemali podobny problem, alebo ci ste sa s tym nestretli, aby som vedela na com som.

matusko1996

Ja mám 15-rokov a uz včera som citil bolest ked som sa čolen dotkol pupka . A dnes my s neho začalo tiesť niečo ako hnys . A neviem čo s tym mám . Skušal som sa to vyčistiť z ušatkom ale po chvilke som to tam mal zasa . Naozaj neviem čo s tým možem mať . Za každu radu predom Dakujem . :D

lusal

moze mi niekto poradit?celu noc som nespala lebo ma bolelo v pravo pod pupkom,pychalo ma to nevedela som sa ani postavit!co to mohlo byt?dakujem

zuzula11

Mata, moja znama mala taketo problemy od detstva desiatky rokov, nikto nic nevedel poradit. Az okolo tridsiatky jej zistili celiakiu. Ma to aj moj manzel aj svagrina, ta dokonca aj krce z mlieka. Skus dat dcerke urobit alergologicke testy ... pre istotu.

Inac, ked som mala 10, bola som tiez na tyzdennom pozorovani v nemocnici kvoli bolestiam - presla som si vsetky nechutne testy od kolonoskopie az po rengeny criev. Nakoniec mi zistili zapal vajecnikov. Lekar mi vtedy povedal, ze ked prechladnem "zospodu", zapal aj bolesti sa vratia. A tak to aj je ...

Maťa2406

Aj ja mám podobný problém.
Moja 8 ročná dcérka má bolesti - kŕčovité
už od stredy. Boli sme u lekára a má všetko negatívne - leukocity, USG, moč aj chirurg. vyšetrenie. Funguje len na algifene, aj ten si niekedy pýty aj po dvoch hodinách. Veľmi ma to trápi a neviem ako ďalej. Chceli nás hospitalizovať na pozorovanie - od kedy to vie, tak zatĺka, len pýta kvapky a stále je stočená v kĺbku.
Poraďte ....

ppppp

bolesť okolo pupka....často spôsobuje apendicitída(t.j.zápal slepého čreva)..., bolesť začína v pravom dolnom kvadrante..ale ak je už zápal akútny..bolesť sa prenáša...do oblasti pupka, tiež máš pocit, akokeby ťa bolela pečeň..alebo žlčník...a častokrát tá bolesť vyžaruje do chrbtice...takže odporúčam...návštevu lekára....hneď..., hlavne, keď máš zimnicu....a teplota nebola?????

annia

Doktor cez sondu uz len videl jazvu po vrede. Odobral vzorky, ci nemam Helicobactera, co sa neskor potvrdilo ako negativne. Zistil tam iba zapal. Lieky som uzivala aj ja... Nolpazu...

bibiiiiii

annia,to Ti povedal lekar ze Ti praskol vred?Lebo ja som mala tiez vred na dvanastorniku , zvracala som natravenu krv,a pytala som sa lekara ci mi praskol vred.On sa na mna oboril,ze to je ludova povedacka,ze praskol vred.Vraj vred nikdy nepraska.Mne dali lieky,uzivala som ich 6 tyzdnov a vred sa mi zasusil.Poradit Ti neviem.