Priatel ma podvadza a ja dufam, ze sa to zmeni

Príspevok v téme: Priatel ma podvadza a ja dufam, ze sa to zmeni
pepsi

Mate aj vy skusenosti s neverou??? Zistila som uz dost davno, ze priatel ma podvadza s uz byvalou kolegynou a vyzera to byt dost intenzivne medzi nimi. Vsetko vsak zapiera. Uz nemam chut ani silu s nim nieco riesit, lebo vsetko mi popiera a vzdy skoncime hadkou. Vsetci mi radia, aby som ho nechala tak, a nasla si ineho, ale ja sa nedokazem odputat a mam pocit, ze uz asi nikdy nebudem tak milovat ako jeho. Stale byvame spolu. Co mam robit?

stastnerozvedenazena

ja radim taktiez pri nevere jednoznacne rozchod a nepochopim ako moze niekto povedat ze nevera posilni vztah.. Nejde len o potupu osobnosti a ponizenie o to ze tam neni laska ale aj o pohlavne choroby... proste kazda zena by si mala vazit v prvom rade samu seba !

Mimaaa35mim

Ja som skočila s ex po 13 rokoch manzelstva. 2x nevera,3x uz nie. Teraz lutujem,ze som 3 roky znasala ponizovanie a neveru. Po prosbach som odpustila ale stale tam bolo niečo. Znicila som si zdravie. Musela som to prekonať,aj ked to bolo sakra tazke,staral sa o nas,ale ziadne prachy,byt,dom,nenahradia pocit kludu. Clovek ma mat svoju hrdosť,ktoru som stratila,stratila som s nim roky,cakajuc,ze sa niečo zmeni,nezmenilo.dnes som rozvedena,mam priatela ktorý si ma váži a ja som konecne stastna. Mam milujúceho syna a obrovský klud na duši. Spravi raz,spravi aj druhy aj tretí aj sty...neveru by som uz neodpustila.

celebrita FB

Asi sa to nezmení. Kto podvádza, ten s tým nikdy neprestane, lebo taký človek je promiskuitný a je to preňho ako droga, zháňať do postele stále nové a nové ženy.

POVSTALzPOPOLA

Pepsi
Nikdy sa nic nezmení stale ta bude podvádzať ci teraz s touto alebo si najde inú...poslať ho do puce a nech ty si nájdeš tiez niekoho časom niekoho a budes šťastná...ale toto je hlúposť co robis!!!a ak nemáte deti bay

Boro12

Ahoj,ja som takeho priateľa mala 12rokov a nikdy sa nezmenil k lepsiemu,rozisli sme sa...lutoval všetko co porobil ako sa choval.mame spolu dve krasne deti ktoré milujem ale jeho uz nie moc mi ublizoval podvadzal ma,ponizoval ma.a ja som konečne nabrala odvahu a nechala ho...teraz mam priatela ktorý si ma váži a milujeme sa nikdy som uz neverila ze niekoho budem milovat a mat s nim krásny vzťah lebo bývali mi sebavedomie tym aky bol dobre udupal,hlavu hore ak ho este milujes odpustíš a zostanes ale dokedy raz takto dlho som to natahovala aj ja dokial mi neotvoril srdiečko niekdo druhý a ukazal mi iny smer a ja mu zato ďakujem

lalinka

ja mam 3 a pol rocny vstah.. ale stala sa jedna vec nechal ma neboli sme spolu asi 5dni zaregistroval sa na pokeci napisal mojej mame ale tym ze si mislel ze som to ja .. zaregistrovala som sa ties a pisali sme si riesili sme proste nas vstah odpisoval mi hrozne dlho tak som mu napisala ci bi neprisiel a neporospravali sa .. prisiel iba sme sedeli pital sa iba co som robila a co sa stalo take co bi mal wediet dal mi pusu a cim skor chcel ist domou a dokonca vipital moje heslo na pokec dala som mu on mi powedal ze mi da ties ale nedal howoril stale ze zajtra a tak powedal ze zabudol swoje heslo .. na koniec mi dal a pisal si s inimi proste si us hladal asi nahradu neviem on hovori ze to nic neje a tak ze co jak znami bude dalej aja ze tak lahko ti us neodpustim lebo sa to nestalo raz ani 2x on ze som rad ze si dostala rozum ze mu neodpustim len tak bez presvecenia ze ho to fakt mrzi. to mi pisal iba ale ked sme sa stretli chcela som sa porospravat a pocut aspon prepac ale nic stoho nebolo,,iba ze us sme si to viswetlili cez pokec ale neviriesili sme to do teras a ani nepresvecil ma len je tycho. chcem len dobru radu chcem sa snim porosprawat a jemu sa nechce nevie ocom ma rospravat ja si mislim ze nic take velke od neho nechcem iba pravduu jak to zomnou misli ,, a prepacte za tak vela pismeniek ale potrebujem to. mam 17 rokov a nechcem stracat cas. ale hlavne dozvediet sa welmi neskoro ze ma us nelubi.. prepacte pls

breza

ako samozrejme, že ked je baba zalubena, tak sa mi to povie len tak lahko. ale ved sa na to pozrite- baba sa trápi a ten chuj si z toho nič nerobí, no toto!

breza

preboha.. nechutné.. jeden tĺk sa cuduje, ze mu to zena odpustila.. dalsi sa neunuva priznat si to.. to čo ste za tvory? :D poslať kade lahsie a v ziadnom prípade sa s takymi ubohymi individuami ani nezaoberať.

ewitkaaa

reno nie su sproste, len lubia, bohuzial chlap to asi mozno ani nepochopi. JA by som neveru nikdy neodpustila a ani som ju neodpustila. Aj ked z jeho srany bola snaha to nejako dat dokopy, tak sme uz dlhe roky iba kamosi, keby vtedy nepodviedol, kde sme uz mohli byt.... Vies zeny to prezivaju inak, chlapi veci prezivaju tiez inak. To nie je ze je sprosta, ako s ato vezme, na jednej strane je sprosta a to len koli tomu, ze srdce miluje a rozum kaze nieco ine. Al emyslim ze v tomto pripade nie je co riesit. On ta nemiluje a sama sebe ublizujes. A navzdy to nebude, tomu mozes verit, ked je to teraz takto, nikdy to lespie nebude, nestracaj cas s niekym kto si to vobec nezasluzi.

reno

boze baby vy ste riadne sproste :-)))))
ked to urobil raz nema problem to robit stale, to len vy ste take ze chcete udrzat vztah nasilu ako moja byvala, odpustila mi dokonca aj neveru a tym u mna klesla v ociach, nemam rad take zeny