Spali ste uz s niekym, koho ste strasne lubili, aj ked on nelubil vas? Myslim, sex s niekym, kde laska je len na jednej strane... ten druhy samozrejme o nicom netusi a spava s vami, bo si mysli, ze o nic nejde, len o ten sex. Naznacili by ste mu to, aj so sancou, ze ho potom stratite, skusali ste niekedy - sex bez lasky?
sex bez lásky
babenky,fakt vas maju iba kvoli sexu a nikdy vam nesplnia vase citove potreby,uspokojuju si iba svoje sexualne.prajem vam lepsich a slobodnych.
ja 23, on 40. spavame spolu asi 3,5 mesiaca, pozname sa asi 9 mes. je to mozne, ze nas maju len na sex?! hoci, viem, ze si rozumieme aj inak uuuzasne! len skoda, ze sme sa stretli az teraz a tak akosi nevhod..! vidavas sa ty s tvojim aj inokedy, nielen kvoli sexu, mojko? tak co - co budeme robit?
sme spolu - teda spavame spolu - nieco cez tri mesiace... fuu, dlha doba co? .. a co vy? No a inak aby som nezabudla, tento moj ma 37 a ja mam 22.
no, vidim, ze sme na to rovnako... aj on je odo mna starsi. kolko ste uz spolu?
no za pokus to stoji ale myslim ze bude reagovat skor negativne :)skus a uvidis niekedy to stoji za to ryziko
no to je prave ono, clovek asi caka, ze ludia a ich city sa menia, ale asi to tak nebude. Toho mojho nechcem stratit a tak sa tvarim, ze mi ide len o sex... nikto iny okrem mna a neho nic netusi.. sice nie je zenaty, ale je povedzme z inej spolocenskej vrstvy a vekovej kategorie a asi by sa citil trapne, ze ma taku mladu frajerku. Tisic raz som si povedala, ze s tym koncim, ze si najdem noveho, staleho a verneho priatela a na tohto zabudnem, ale vzdy ked mi zazvoni telefon a ja vidim jeho cislo, viem, ze to skonci tam, kde minule. Som asi slaboch a v zivote sa toho nezbavim..
ahoj, katka. no to je asi presne moj pripad. on je zenaty a viem, ze ju miluje a aj svoju rodinu. mna ma svojim sposobom rad, ale tam to konci. ibaze, ja ho milujem, pre mna znamena strasne moc. mysli si, ze som s nim len pre sex. ale minule som mu len tak v rozhovore povedala: Mam ta velmi rada (nexcela som povedat priamo: milujem ta!, aby sa nezlakol). jeho reakcia ma zaskocila. akoby si to ani nevsimol. bolelo to, ale mam ho prilis rada, nedokazem ho opustit. viem, ze ja by som s nim bez lasky nedokazala spat. ale zda sa, ze on ano.. boze, neviem, co mam robit.. pomoc. :-(