menštruácia

ernestka

Zájdi za gynekologon, ved je tam na to, aby Ti poradil. Pri každej návšteve sa lekár pýta na priebeh cyklu. Prekonaj sa a budeš rada.

dagmar

gynekologicky sa v nijakom pripade nehanbi - absolutne nie je coho. Ja viem, ze je to nie 2krat prijemny pocit, ale ber to tak, ze pre nas je to nic viac ako praca s pacientkou, ktorych je denne dost. Pocit neopodstatnenej hanby ta predsa nesmie obrat o zdravie. Urcite navstiv gynekol. a nicoho sa neobavaj. Vela stastia do buducna.

simonka

nebola som- ale predtym co som bola som bola ok, hanbim sa ist- je to take dost ponizujuce- ja sa hanbim aj pred mojim chlapcom a nieto pred gynekoložkou. ale asi skočím. Vdaka za radu

dagmar

moze to suvisiet, no sucasne sa musim spytat - bola si od tej doby (pocas toho, ako zijes s partnerom) na gynekol. prehliadke? Menstruacia sa po zacati pohlavneho zivota zvykne "upravovat" (k lepsiemu, alebo horsiemu) a pokial ti tvoj gynekolog (ak si ho upozornila na zmenu charakteru menstr.)povedal, ze je to v poriadku, mozes mu verit. Ale ako som uz povedala, zalezi, ci si u neho bola a ci si mu predostrela co ta trapi.

dagmar

Simonka, kolko mas rokov? Takto mavas menstruaciu vzdy? Pokial je to nemenne (ze to mas od prvej menstruacie stale rovnake), a bez vyskytu vytokov a bolesti, nie je to problem.

nikki

Ahoj, pokial nemavas ziadne bolesti a zvlastne vytoky, myslim si, ze sa nemas coho obavat, ale skus sa s tym zverit gynekologicke.Myslim si, ze o nic nejde, ale pre dobry pocit skoc ku gynekolovi. pa