ahoj!prave som sa holila tam dole ,po prvy krat(a uz som nato dost stara,moje kolegyne by sa mi smiali keby to citali )a mam to tam neake zacervenane a hned ako som sa doholila dostala som neaky vytok(ale s menstruaciou urcite nesuvisi)je skor taky tekutejsi
ked chodim dost ma tam stipe co to moze byt?
VYTOK vdaka HOLENIU
Ja som sa rozhodla uplne rovnako po tejto skusenosti ;-)
no tak dakujem za odozvy ,ja som tam dole dost citliva,preto som sa az teraz prvy krat ,uz to radsej nebudem robit...
No ked som tento problem naposledy spomenula v nejakej teme tak sa na mna spustila palba komentarom ohladom cistoty ziletky a tiez ze dovtedy som ten vytok len pre chlpky nevidela... Takze s tebou sucitim :-) Mne sa to tiez stalo a dokonca som s tym bola aj u lekarky. Ta mi povedala, ze som uplne v poriadku a ze sa to netyka absolutne hygieny, ale toho, ze holenie nie je pre kazdu. A asi aj my patrime k tym ktore su tam dole na zmeny citlivejsie. Ze je to vzniknute trenim nohaviciek a tu oblast ... tie chlpky tam dole vyznam maju.
aké používať intímne mydlo? ja znesiem iba lactacid - obsahuje kyselinu mliečnu. Môžeš to mať i z reakcie na mydlo. netreba ho si ho tam dávať veľa a potom poriadne opláchnuť. žiletky používam jednorázové jednočepelové žltej farby, ktoré predávajú po 5 alebo 7ks v balení. teraz si už ale na to žiadne mydlo nedávaj. skús keď tak kalciovú masť povrchovo, kde to máš začervenané. Keď tak si vypýtaj niečo v lekárni alebo možno to prestane samo. Niektoré ženy si tam dávajú aj biely jogurt, obnovuje flóru. s tým sa môžeš natrieť celá, tú kalciovú by som ti na pošvu neodporúčala len v okolí. jogurt si dávajú niektoré ženy aj dovnútra, ale ja som to ešte neskúšala, iba povrchovo. ale každá žena je iná, tak každej niečo iné zaberie. snáď som ti aspoň trochu pomohla.