.....ROTACNY DISK....

Príspevok v téme: .....ROTACNY DISK....
sinderela

AHOJTE....PLANUJEM SI KUPIT ROTACNY DISK... // NAJDETE HO NA TEJTO STRANKE POD NAZVOM ROTANA MAGNETIC...PISE SA TAM ZE SU TAM NEJAKE MAGNETICKE BODY NA EFEKTIVNEJSIE CHUDNUTIE....CO SI O TOM MYSLITE??? MOZE TO BYT PRAVDA??? MA S TYM NIEKTO SKUSENOSTI??? A ESTE CHCELA BY OM SPALIT A VYFORMOVAT SI BRUCHO A PAS...MAM POSTAVU TVARU JABLKA...ALE HLAVNE PAS....SCHUDNEM S TYMTO PRISTROJOM??? A ZA AKY ASI CAS??? DAKUJEM

Edit: ak natrafim na akekolvek odkazy na online shopy, budem to mazat..

admin

sade8

netreba zacat rychlo prvej pomaly a potom zrychlit, ja sa nedrzim nicoho ale asi pre lepsie efekt by sa ani nemalo......a ani sa neotacam dookola, nejak mi to ide dobre od zaciatku ze sa netocim dookola, asi tak 20 min. a budem zvysovat este na viac minut, takze spravim asi viac ako tych 500 za tolko minut ale pocitat sa mi to nechce

Ilcsi

Ahojte.
Aj ja mam, ale neviem ako treba na tom cvicit.
Moze mi prosim niekto poradit? Lepsie by bolo nejake video.
Dakujem.

Ildikó

majkaaa

Cvičím na ňom tak sporadicky,ak cítim potrebu. Či fungujú tie magnetické body,nad tým som sa nikdy nezamýšľala,mne rotana vždy pomáhala na formovanie pásu,za tým účelom som si ju aj kupovala. A je to malé a spratné. V posilke je lepšia,ale kôli nej tam chodiť predsa nebudem.

katu5ik

nelly, ale ked steper nemozem:( chodila som nan do posilky a tak, ale som potom mala uplne v prdeli bedrak,lebo ho mam oslabeny:(:( tak dufam ze aspon pri rotane ho nebudem tak zatazovat..

a ako si s nou cvicila? :) a ako ti pomohla?

nelly15

Tak ja mám s rotanou velmi dobre skusenosti...ale určite by som si kúpila aj stepper..aby si zapojila aj zadoček a podobne...

panika

ja ju mam doma (este som sa na nu nevyhrabala .D)-ono su to skor akupresurne body na chodidla. Ale ak si najdes par minut denne, urcite sa dostavi vysledok -pri tom potacani na nej sa napina dost vela svalov