Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto mi poradi?...ako schudnut a nepribrat...

Príspevok v téme: kto mi poradi?...ako schudnut a nepribrat...
veronika

ahojte, tak ja zacnem hned. Pri vyske 165 cm, som mala 65kg ked som si povedala ze chcem schudnut aspon 10 kil. Cim menej som mala tak tym menej som chcela, podarilo sa mi schudnut fakt drastickou dietou co bolo 3 jogurty denne a ovocie, zelenina...za 1 mes. a pol na 50 kil dokonca potom na 47 kg. V zivote som tym ale prisla o vela, lebo v praci som nevladala, a tak som sa nastvala a zacala jest, jedla som vsetko sladke kedze predtym som bola na sladke co som predtym odopierala a za 3 mes. k dnesnemu dnu som pribrala na 74 kg..ja viem je to chore...tak si viete predstavit ako sa citim ako gula.dokonca nemam ani spat svoju vahu, viem ze si za to mozem sama, ze som zacala papat tak uctihodne sladke, ale pri mojej terajsej sedavej praci to pojde len hore nie dolu, prosim poradte mi ako sa zacat stravovat aby aj po jojo efekte som zacala chudnut. ziadne drastiky uz nechcem ale chcem do marca zhodit aspon na 57 kil.a tiez co sportovat??? stalo sa toto vobec niekomu?

xnusoba

zacni chodit cvicit,kardio + posilka, a strava jec casto menej, ryzu, zemiaky kuracie hovadzie, ovsene vlocky, nizkotucne syry a jogurty a hoooodne zeleniny ale treba vediet ktoru a ako :-)

chudnuca.suzen

presne viem o com hovoris!nikdy som nemala problem z vahou ale jeden cas so pribrala a schudla som...menej som jedla, vela som sa hybala, a chodila som este aj cvicit a schudla som na 60 kg..tie som si velmi dlho drzala...lenze prisiel novy partner, sedave zamestanie, prestala som cvicit uplne..a zacala som sa prejedavat..a narychlo om vzdy nieco pojedla...az sa mi pocas 2 rokov vaha vysplhala na 73,5 kg pri vyske 175 cm...rozhodla som sa s tym nieco pre svoje zravie aj lepsi pocit robit..a hlavne teraz ked je este zima a mozem chodit naobliekana..v lete by ma to viacej deptalo..no takze schudla som 5,5 kg a citim sa lepsie...chcem opat svoju vahu 60 kg takze ma este caka 8 kg...upravila som stravu zatial...a chcem zacat aj s cvicenim...