Poraďte - mešká mi menzes

Príspevok v téme: Poraďte - mešká mi menzes
Petuska

Mám taký problém, že mi mešká menzes. Naposledy keď mi meškal dostala som vyvolávačku a prišiel - to bolo koncom októbra. Myslela som, že aj teraz to tak je, ale už mi mešká vyše mesiaca. Mala som s manželom pohlavný styk viac krát, ale keďže to mám také rozbité, tak neviem či som mala plodné dni a či môžem byť tehu. Dva týždne ma bolia intenzívne prsia, ale to je všetko, žiadne tehu príznaky nemám. Ak nie som tehu, tak budem stále chodiť na vyvolávačky alebo čo? Podľa mňa to nie je dobré pre organizmus...

tinka228

skús si spraviť ten test. aj ja keď som bola tehu tak som nemala zo začiatku žiadne príznaky, ba dokonca som každým dňom čakala na menzes lebo som mala normálne predmenštruačné príznaky. nakoniec som si spravila test a boli tam dve čiarky. tiež som mávala (a po pôrode aj mávam) nepravidelný menzes, ale je pravda, že mne vždy prišiel sám bez vyvolávačky. ak to tehu plánujete, tak ti držím palce, aby si si našla dve čiarky.

chenelle

asi by ti mali zistit preco ti menstruacia nechce prist prirodzenou cestou a podla toho potom to nejako vyriesit

1eny1

skús tehotenský test, aby si mohla s určitosťou povedať, že niesi tehotná. Skôr si myslím, že môžeš byť. To že si tehotná nemusí lekár zistiť hneď, ale aj po mesiaci. Tak skús ten test