Mám taký problém, že mi mešká menzes. Naposledy keď mi meškal dostala som vyvolávačku a prišiel - to bolo koncom októbra. Myslela som, že aj teraz to tak je, ale už mi mešká vyše mesiaca. Mala som s manželom pohlavný styk viac krát, ale keďže to mám také rozbité, tak neviem či som mala plodné dni a či môžem byť tehu. Dva týždne ma bolia intenzívne prsia, ale to je všetko, žiadne tehu príznaky nemám. Ak nie som tehu, tak budem stále chodiť na vyvolávačky alebo čo? Podľa mňa to nie je dobré pre organizmus...
Poraďte - mešká mi menzes
Ahojte dievcata. Bola som dnes u lekarky a potvrdila mi tehotenstvo. Cakame babatko! Som vo 4 tyzdni a 4 dni. Tesime sa! :-)
delphia, ale v tehotenstve si treba na bylinky dávať pozor. existujú špec. bylinkové čaje pre tehotné.
Dakujeme! :-)
jéj, Petuska, tak to ti aj ja gratulujem!:) naozaj. nádherný darček - jednak narodeninový, jednak vianočný:) vychutnajte si to.
Ďakujem ešte raz!!! Jej, to je pekné v deň narodením. Ja mám dnes 28, tak si myslím, že je už aj na čase, tak dúfam, že bude všetko ok. Potom keď to budem mať potvrdené, tak dám vedieť :) Pekný deň :)
všetko najlepšie k narodeninám. držím ti palce, aby všetko bolo v poriadku. presne viem, čo teraz prežívaš lebo takto pred dvomi rokmi sme si pod stromčekom našli dve čiarky my. a malý sa nám narodil presne v deň mojich 27. narodenín.
Ano pekny a dnes mam este aj narodky..len sa nechcem este predcasne tesit pokial to nie je potvrdene..ale dakujem!
teším sa s tebou. pekný darček pod stromček.
Dnes som si robila ten test a boli tam dve ciarky! :-) Tesime sa spolu s manzelom, ale este pockam na potvrdenie od lekarky, tak drzte palceky.. :-)
Ďakujem za odpovede, dnes kúpim test a zajtra si ho urobím.