som bulimicka

Príspevok v téme: som bulimicka
Bennissa

ahojte mam 17r 171cm 48kg a mam bulimiu a chcem s tim prestat len sa mi nedari bojim sa ze priberiem akonahle nieco zjem tak to musi von.
hladam nejaku kamosku z Ke co ma podobny problem aby sme si mohli navzajom pomahat lebo sama to nezvladam.a ty co tu bulimiu nemaju nedokazu pomoct...oni nevedia ake to je...:((((

allla

Benisia
ja som z dediny pri KE,ale ja mam anorexiu ne bulimiu,ale rada by som ti pomohla cu uz virtualne,alebo realne.Pozri,vsetko sa da,len treba chciet,treba nabrat silu a odvahu ,ako nahle nieco zjes chod sa niekam prejst na vzduch a vraviet si SOM SILNA ,DOKAZEM TO PREKONAT ,AJ MOJE TELO...tym ze nutis z tela vyvratit jedlo ,je iba skodenie na zdravi,ty myslis,ze pre tvoju postavu je to prospech ze hura som prazdna lebo som to dala prec,ale ked tak budes pokracovat,a donutis sa na rezim normalnejo jedenia tak budes priberat co len z jablka,odvikni si ,ja mam na plane sa z ppp dostat uz viem aj ako...Nheladaj pomoc u tych co anorexiu ci bulimiu nemaju,oni sa nevedia vzit do nasich pocitov,radsej niekoho,kto ju uspesne prekonal...ja by som ti rada pomohla...napisala by som tu toho kym mi prsty z ruky neodletia no neda sa to napisat,radsej by som to povedala,a porozpravala sa o tom...ako dlho trpis ppp?

:-) :-) smile

Ahoj Bennissa. Síce niesom z Ke. ale ak budeš chcieť, budem ťa podporovať cez net. Nemala som síce bulímiu, ale anorexiu. Musím ťa ubezpečiť, že máš podváhu, a pribrať najmenej na 53kg by si mala. Najmenej, aj tak by si bola veľmi štíhla. Viem že bulímia je niečo ako závislosť, proste ťa tvoje telo uz samo po case zacne nutkat k vracaniu. Viem aké je tazké premoct sa, pretoze strach z toho ze priberies je silný. Ale nech ta pohána to, ze ak budes mat bulímiu, celkom urcite nebudes moct mat deticky. A mozes velmi vázne ochoriet, prestanes menstruovat, ak si uz neprestala, a budes to potom velmi lutovat. A iste to nechces. Takze ak chces aby sme sa kamarátili, kludne mi napís na nick na pokeci: Rockgirl25. Dufam ze sa s toho dostanes, zatial ti drzím velmi palce!!!

beva

ajoj, no nie som z Ke, ale ked som mala 14 tak som mala rovnaky problem. Teraz mam 22 a stale ma to trapi, ale prezila som! Co som moc rada. Snaz sa prezit! Ak chces mat rovnako krasny usmev (zuby), tak si pohar mlieka nechaj prejst zaludkom. Mia ma chytila aj pred mesiacom..ale rozhodla som sa, ze budem mat dlhe pekne nechty.. kupila som si masticku na tvar s prijemnou vonou. Lebo viem, ze ked vraciam, tak sa mi stale lamu. Tym som sa toho zbavila. Zabavaj sa. Kup si nieco pekne do vlasov. Snaz sa byt atraktivna pre tych co za to stoja!

lea

k tomu aby si prestala potrebujes pevnu volu a presvedcenie ze to xces..a byt na vazkax ...typu..a co ked priberiem ak prestanem...a?..da sa zit aj bez toho, staci sa zdravo stravovat , cvicit jednoduxo vydat viac energie ako prijmes nic viac..a ver ze vse sa da do normalu ja to hadaam uz mam za sebou a snazim sa fungovat ako nirmalny clovek lebo tak ako som zila to bolo v skutku neopisatelne...