ahojte chcela by som sa spytat ake su zmyvatelne farby/sampony na vlasy,take co vydrzia dlhsie nie len 6 umyti. Ja som par krat pouzila colour shampoo od palette a bolo to fpohode, len by som chcela vediet ci existuju taketo pripravky aj od iných znaciek a ake mate skusenosti. lebo mam pocit ze ine znacky maju uz len dlhotrvajuce farby. dakujem
zmyvatelna farba/sampon
nevete ci je taka cierna farba v spreji lebo som este taku nevidela
to asi taký neexistuje aby vlasy boli ako predtým, ale ja by som chcela vyskušať sprej na vlasy
ahoj ja som si pred 3 tyzdnami davala pallete color shampoo-tmavy mahagon ,mam tmavsie hnede vlasy ,takze podla tej "tabulky" co je vzadu na krabicke mala byt moja farba tmavohneda s miernym cervenkastym odleskom ale vysledok bol iny-ziariva jasna cervena!najprv som sa zlakla ,nechcela som ist do skoly ,ale potom som sa premohla a celkom sa to dalo...kazdym umytim farba bledne-zmyva sa takze teraz som uz rysavka
ked som si to nanasala(a to som prisne dodrziavala navod!!!)tak pri splachovani po limite co bol v navode mi polka farbi isla dole ,vsetko uterak,vana bolo cervene a farba na koncoch vlasov sa mi uplne zmyla,takze tu farbu mam teraz viac menej len na vrch hlavy.......keby som tento vyrobok mala ohodnotit ako v skole dam mu 3-4 ,ale asi si ho este raz kupim ,pretoze ina znacka taky typ nevyraba a presne tento typ mi vyhovuje(vyzdrzi 3 mesiace),ale kupim si radsej prirodzenejsi odtien neaku gastanovu hnedu :)
No ano to je v tom ze su len od palette...a palette mi nevyhovuje u tmavsich farieb..farbi strasne do cierna a nezmyje sa zanic :D:DD aj ja by som rada vyskusala inu znacku