Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zmyvatelna farba/sampon

Príspevok v téme: zmyvatelna farba/sampon
kuki

ahojte chcela by som sa spytat ake su zmyvatelne farby/sampony na vlasy,take co vydrzia dlhsie nie len 6 umyti. Ja som par krat pouzila colour shampoo od palette a bolo to fpohode, len by som chcela vediet ci existuju taketo pripravky aj od iných znaciek a ake mate skusenosti. lebo mam pocit ze ine znacky maju uz len dlhotrvajuce farby. dakujem

klodi

ahojte ja sa vás chcem spýtať že keď si dám ten zmývateľný šampón tak tho po 6 umytiach pôojde dole?? lebo ja som od prirody leirovana bloninka a chcem si to dat ale sa bojim ze potom nebudem mat vlas yako predtym co vy nato??

lll

ahoj ja som si pred 3 tyzdnami davala pallete color shampoo-tmavy mahagon ,mam tmavsie hnede vlasy ,takze podla tej "tabulky" co je vzadu na krabicke mala byt moja farba tmavohneda s miernym cervenkastym odleskom ale vysledok bol iny-ziariva jasna cervena!najprv som sa zlakla ,nechcela som ist do skoly ,ale potom som sa premohla a celkom sa to dalo...kazdym umytim farba bledne-zmyva sa takze teraz som uz rysavka
ked som si to nanasala(a to som prisne dodrziavala navod!!!)tak pri splachovani po limite co bol v navode mi polka farbi isla dole ,vsetko uterak,vana bolo cervene a farba na koncoch vlasov sa mi uplne zmyla,takze tu farbu mam teraz viac menej len na vrch hlavy.......keby som tento vyrobok mala ohodnotit ako v skole dam mu 3-4 ,ale asi si ho este raz kupim ,pretoze ina znacka taky typ nevyraba a presne tento typ mi vyhovuje(vyzdrzi 3 mesiace),ale kupim si radsej prirodzenejsi odtien neaku gastanovu hnedu :)

jaja

No ano to je v tom ze su len od palette...a palette mi nevyhovuje u tmavsich farieb..farbi strasne do cierna a nezmyje sa zanic :D:DD aj ja by som rada vyskusala inu znacku