Ktorá mala už takyto problem?????pomoc

chumaaaacik

no tak to sa stava ked si zacala rať antikoncepciu...ten vytok moze trvat aj cely mesiac..ale casom prejde... pri antikoncepciaach je to normalne ... tak sa neboj...ja viem iste mas nervy...bo je to nepriijemne..ale neboj casom to prtejde..tu chvilku nejako vytrpiiiš

mirkabb

deeee:a este nieco porusenie a krvacanie blany moze nejako posunut cyklu,ked sa to stalo 4 dni pred dokoncenim prveho balenia antiky?

deeee

ja som ju mala predtym tiez nepravidelnu a teraz viem na minutu presne, kedy mi pride- poslednu tabletku si davam v stredu a v sobotu rano ked sa zobudim uz mam menzes. Aj ked poslednych par mesiacov sa to posunulo trosku ....najprv na sobotu poobede a naposledy na noc:o))))

mirkabb

deeee:dakujem,kondom pouzivame.a este nieco bude mi menstruacia chodit pravidelne od Lindynette20?lebo ja som ju predtym nemala pravidelnu

deeee

ak vam to nevadi, tak mozes....ale prvy mesiac by ste radsej mali pouzit aj kondom, myslim, ze to je tak aj v pribalovom letaciku pisane...ale nie som si ista

deeee

prvy mesiac brania HAk je to normalne...pockaj do dalsej menstruacie a ked sa to potom nezmeni, tak ti nesadla. Ja berem uz 3 roky tiez Lindynette 20 a prvy mesaic som mala cely cas spinenie.

lenuliatko

mala.ucinok sa nemeni.niekedy sa da spineniu predist ked sa nasadi antiku na 5 alebo 6 den menstruacie ale tebe asi aj tak nesadla.ale neboj sa ucinok sa tym nemeni.zajdi za lekarom.