Preco boli zub

mariaj

SORIZA,zmen doktora.Mozno pomoze.Ja som mala odhleny krcok,doktorka dala nejaky gel,myslim posvietila lampou,vyplachla som a bolo bez problemu.Platilo sa za to asi 150 sk.Potom povedala,aby som si kupila Elmex gel v lekarni,a urobila si to aj sama.Aj si to robim,a pomaha.Mozes sa poradit aj s magistrami v lekarni,lebo neviem ci sa to pouziva aj ked je tych zubov vela.Lampu nemam tak pouzivam bez lampy.Nanesiem chvilu pockam ,vyplachnem,ak nestaci tak este raz.

rada

aj moju znamu tak bolel opraveny zub a po rng jej nasli vedla toho zuba pod zubom cystu tak chod za lekarom a pytaj sa na rng aby si vedel ako si natom ty

andy

Podľa mňa aj mŕtvy zub môže bolieť, keď sa ti tam urobí nový kaz. Môže byť zablombovaný a pokazí sa. Radšej by som išla k zubárovi. Ja som tak behala s jedným zubom, ktorému nič nebolo, robili mi aj rengen a nič. Občas ma pobolieval, potom som zase stále zapúchala. Tak som si ho na radu zubára dala vytrhnúť

soriza

sorry, neviem poradit, ale tiez mam problem s odhalovanim krckov na zuboch. uz to pokracuje par rokov a zhorsuje sa.naposledy mi robila rentgen, ci nejde o ubytok kosti, ale vsetko je Ok. len cistit stieravymi pohybmi, co robim a napriek tomu sa to zhorsuje. uz nemozem pouzivat ani elektr.zubnu kefku, a ta mi davala pocit dobre umytych zubov. bojim, a neviem, kde to chce az zajst a ked lekarka nevie pomoct :(