Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcel by som vediet Vas nazor....dakujem

Príspevok v téme: Chcel by som vediet Vas nazor....dakujem
tomas1986

Takze..jedna sa o sexualnu stranku spojenu s vydrzou:)a to....Byvam s priatelkou ...zhruba 3 dni do tyzdna...tak 2 alebo 3 hodinky a k sexu sa dostaneme mozno 1x do tyzdna....lebo cas nam to niekedy nedovoluje.....ale ked sa k tomu dostaneme....ako napr.predvcerom...posadila ma na postel...a robila mi striptiz.a vyzliekla ma ..Potom sadla na mna(poloha konik)...a netrvalo to ani 2 minuty..uz som musel zacat prerusovat...no zakazdym to hned na mna islo.......Myslite si ze je to nejaky zdravotny problem,alebo je to tym,ze mame sex pomenej?..a este ked mi do toho spravi striptiz?..ze preto sa rychlo urobim??dakujem

ronaldo

nie je to zdravotny problem, ja som taky isty... :)

s pribudajucimi skusenostami a vekom by sa to malo zlepsit. zatial skus pouzivat kondomy Durex Performa - s nimi vydrzis kolko chces, aj ked pocitovo to nebude ani z polovice take dobre...

lea

ahoj, viem, že pre mužov je striptíz veľmi dobrá podívaná, okrem iného..vám to stačí na to, aby si vás žena pekne naštartovala..mám pravdu?tak potom sa nečuduj keď to na teba ide skôr, a určite to bude aj tým, že máte málo sexu..a keď už k nemu dôjde tak si trošku hotovučký..to je normálne podľa mňa