Ahojte,ja mam taky vazny problem.Som so svojim partnerom uz asi 1 rok,ale zacali sme sexovat len nedavno.A vtedy som na to prisla,ma chlpate prirodzenie,dost mi to vadi.Nechcem mu ani robit oral,lebo sa mi to hnusi.Velmi ho milujem a viem,ze by som sa mala cez to preniest,ale nemozem.Ako mu to mam naznacit,aby sa oholil?
Chlpaty ..........
dik, baby
inak ma celkom prekvapuje, aky zlozity problem to pre zeny moze byt (myslim to holenie)
aj mne sa rasto veeelmi luby :))
rasto,no ty sa mi fakt ľubiš...mas vzdy svoj nazor ktory tu sadne
Ja by som sla na to takticky..nahodou by som v prihodnej chvili citala nejaky casopis, v ktorom by bola inkriminovana tema, zacala by som debatu o vyholeni...a ci by sme to takto nemohli skusit...ak nechas rozhodnutie na nom, nemal by sa urazit
Miska nepytaj sa ma take nepodstatne veci.Vidno,ze si nikd& nemala tykyto problem.Ak by ta este nieco napadlo tak napis
a čo taka predohra v kupelni so žiletkou a krémom na holenie a navzájom,najprv ako for a potom ako pravidelnost.
Ja som mala tiez priatela, ktory sa neholil..ale vadilo mi to a povedala som mu to hned na rovinu bez okolkov.. ak by mu zalezalo na tom, ze to pre teba tak bude lepsie, tak sa hned oholi:)
preco si myslis, ze je to citliva osobna vec? ved su to len chlpy
povedz mu napr. "milacik, ked sa oholis, budes strasne sexi" alebo nieco podobne,
suhlasim s rastom, skus mu to naznacit a ked to nepochopi, tak to skus inou metodou. a ake dlhe ma tie chlpy?