Uz ste sa niekedy zoznamili cez net,ake mate skusenosti?chcem to vyskusat len neviem co od toho cakat
Zoznamenie cez net
nikdy nevies kto sa moze na druhej strane skryvat...ani fotky nemusi mat svoje..no tak ja by som isla na prve stretnutie s kamaratkou...ale tak par krat som sa stretla s chalanmi s netu a poviem vam sme super kamaarati a s jednym som sa pred dvomi rokmi stretla a mame uzasny vztak a ideme sa dokonca brat..je to neuveritelny clovek a som nesmierne stastna ze som prave na internete co som absolutne necakala nasla spriaznenu dusu...
ahojte no to by aj mna zaujímalo,lebo nikdy som to nebrala vážne ale teraz ked nemám priateľa dostala som hned dve pozvania na rande od celkom zlatlých chalanov a neviem či mám skúsiť alebo radšej odmietnuť...dosť sa toho bojím.
nemam s tym sice osobnu skusenost lebo tejto forme zoznamovania velmi neverim, ale na druhej strane pre ludi kt.sa nemaju kde ako zoznamit, preco nie? len treba byt v dnesnej dobe opatrny a neverit hned vsetkemu resp.cas pravdu preveri.
No ta znamost ma namotala,zahrala tyranu manzelku v rozvodovom konani a mala nejake dlhy a uz jej hrozilo sudne vymahanie.A ja som taky hlupak,co pomaha inym,tak som si pozicial a tie dlhy zatiahol s tym,ze pomaly mi ich bude vraciat.Ale neskor som sa z jej okolia dozvedel o nej celu pravdu,ze je kleptomanka,nie som prvy oblbnuty a kradne vsade,kde sa naskytne prilezitost.Tak mi treba...
skuseny a to si ako dokázal ? teda s tými peniazmi ako si to myslel?
Aj ja mam skusenost so zoznamenim cez net.Stalo ma to cca 16 000,-Sk+uroky.Bacha na take baby.
costym: Ahoj no to je rôzne ja som spoznala cez net dosť ludí, ale v podstate každý čo tam je sa chce s niekým zoznámiť. Ja osobne mám zo zoznámením cez net super skúsenosti doteraz mi trvá takmer 2,5 ročný vzťah. Odporúčam vyskúšať, ale predovšetkým nečakať žiadne výsledky, až po čase možno stretneš toho alebo tú pravú. :)
niekedy to nieje spravny napad a niekedy ano podla mna nie je to hovadinaaa