Prvykrat sme pouzili Pharmatex

majss10

Ahojte, používam pharmatex už takmer mesiac. Nevyhovovala mi HAK pretože je to veľký zásah do organizmu a práve ten môj zareagoval ihneď nie veľmi pozitívne. CHcem sa spýtať užívateľov PHARMATEX-u ..ked sa s priateľom ideme milvoať pred tým dáme PHARMU. počkáme preistotu a ideme na to avšak po sexe má partner celý penis biely od toho krému - myslíte že ej to v pohode čo sa ochrany týka ? 6e mám pocit že mu cely krém ostane na penise. :/ Dkikičko za odpovede

bejka

!!! kondom ano ale len ked to musi byt nevyhovuje nam viac krat ostal vo mne a stale ho sledovat či sa nevyšmykne to cele len kazí a neviem sa tak uvolniť tak preto

bejka

ja nemôžem antikoncepciu a dieta si nemôžem dovoliť, používam pharmatex a je to super. Použije sa len vtedy ked naozaj bude sex a neničím si telo . Vobec nam to s partnerom nerobi zle takže ja som spokojna a ani partner si nesťažoval že by ho to palilo alebo niečo podobne. Ale samozrejme nejdeme na plno to by som sa asi bala, takze pred vyvrcholenim sa partner odtiahne a keby nestihol tak dufam, ze sa nic nestane

zuzu54654654

bola som zvedava, ci je pravda, to ze sa prestal vyrabat pharmatex a tak som im napisala email, prisla mi takato odpoved:

Dobry den,

Nie, je to zavadzajuca informacia, Pharmatex krem a kapsuly sa vyrabaju a predavaju na Slovensku aj nadalej, takze sa nemusite bat.

Tuto lokalnu antikoncepciu dostanete kupit v ktorejkolvek lekarni.

Prajem Vam prijemny den

niekto

napr ked sa iba trochu pokrci obal moze sa stat ze sa tam urobi mala dierka a ten kusok kondomu uschne a moze sa pretrhnut
moze zostat vnutri (to sa mi uz stalo )
najvecsie je riziko pretrhnutia (napr ked v rezervoari zostane vzduch ) proste vzdy sa moze stat "nehoda"