nestava sa vam, ze po sexe zrazu zacnete mat taky zvlastny pocit prazdnoty? pocas sexu si vzdy hovorim, hej, teraz je to ine, je to super, ale chvilu potom ako to skonci, si zacnem samej sebe hovorit, ze a co bolo na tom take uzasne? s priatelom spolu velmi casto nespavame, ja na to jednoducho nemavam chut, aj ked mimo vztahu nam to klape celkom v pohode. rada by som to zmenila, ale jednoducho vzdy ked sa spolu vyspime, tak po sexe ma chyti taky zvlastny pocit a viem, ze dalsi mesiac na to zas nebudem mat chut. neviem, ci to je priatelom alebo jednoducho nemam rada sex...
po sexe..
oooeee-,,ja sa spravim a na teraz mi to stacilo, naplnilo ma to, nemam chut, neviem sa dostat do toho,,
Nie je to tym ze si sa nikdy nespravila viackrat za sebou? Lebo ja sa dokazem vzdy spravit viackrat za sebou a proste ked clovek zazije viacnasobny orgazmus nerad sa toho vzdava- takze to co si sformulovala mi nepride az take realne(: ja mam tiez obcas taky pocit tabletka ale zmenim partnera a ten pocit sa strati:Dteraz som dufam nevyznela ako s*****:D
petoo: po prve som baba :P a po druhe pri sexe som este nedosiahla orgazmus
lea: no ved preto som mu este nic nepovedala, aj ked sa otvorene rozpravame o vsetkom..ale ja si nemyslim ze je zly milenec, predo mnou mal viacej sexualnych partneriek a je dost skuseny...a s tou atraktivitou..niekedy si to aj ja myslim, priatel sa ma tiez uz viackrat pytal, ci ma vobec pritahuje, ale nemyslim si, ze je fer rozist sa s nim len kvoli sexu, pricom s niekym inym to vobec nemusi byt lepsie..preto by som rada nasla nejake menej bolestne riesenie. ale hej, je moj prvy.
no jo, muz po orgazme prestane rozmyslat penisom a zacne rozmyslat hlavou...
Tabletka, ten pocit poznam aj ja (akoze tesne po sexe), ale u mna je to asi tym, ze ma ten orgazmus naplni a nemam na to uz potom chut. Je mi to az cudne, ako niektore baby chcu prezivat orgazmus viackrat za sebou :-P, proste ja sa spravim a na teraz mi to stacilo, naplnilo ma to, nemam chut, neviem sa dostat do toho. A tiez si kladiem tu istu otazku za tym ako ty, aj ked neviem, ci myslis na tento isty problem ako ja. Kazdopadne, ak mas fakt taky maly sexualny apetit, to nie je moc dobre, ale to ty musis vediet, ci tom je...Cim v tom hra rolu priatel, ze jednoducho po sexe sa ti "odcudzi", alebo nieco ine.
poviem ti pravdu ze ak by mi priatel povedal, ze sa po sexe so mnou citi podobne ako vravis, tak to by som si myslela ze som asi ta najhorsia milenka...teda chcem tym povedat, ze sice neviem nakolko ta tvoj priatel pritahuje, ale nemas niekedy pocit ze pre teba nie je az taky atraktivny ako by si chcela??podla mna je to tam...viem, ze vsetko nie je o krasnom tele a vyzore, ale aj tieto veci su podstatne, v sexe urcite, a si mlada tak ako ja, mozno si este viac chalanov nevyskusala, ale mozno keby si sa milovala s inym mohla by si prist na to, ze ti v sexe viac vyhovuje ako terajsi...
ronaldo, tiez som nad tym uvazovala, ale nikdy som takto vychovavana nebola, takze neviem cim to je.. a neviem ci som si to mohla nahovorit sama :D ale tak je pravda, priatel je moj prvy (mam 20) a sexovat spolu sme zacali az po roku..
mozno si niekde v podvedomi myslis, ze to co robis nie je spravne (moze to byt napr. dosledok vychovy typu "sex je hriech, moze sa az po svadbe")
Tiez mavam po orgazme niekedy taky blby pocit - neviem cim to je...