Prosím poraďte mi...uz asi piaty deň ma hrozne svrbí klitoris, ale na dotyk je veľmi bolestiový neviem co mi je, natieram si to zatial len detskym olejcekom fakt baby prosim poradte :(((
Pálivá bolesť
klitoris je orgán malý, za to spravý veľa chvály...ak však svŕby bez príčiny, je v tom teda množstvo viny..nenechaj ho len tak volne, v gaťkách povaľovať sa tak hojne..Nájdi mu ty hráča, čo ho rád vymáča
už dlhščiu dobu pocižujem pálivú bolesť v oblasti pod kolenom, je to hlavne keď si na koleno kľaknem, tá bolesť sa potom ťahá smerom dole, časom to prejde. V kľude nepociťujem nič, len stačí aj nepatrný dotyk - napr. pri kľaku aj na mäkú podušku, koberec, a mám pocit že kľačím na žeravom uhlí. Trvá to už dosť dlhú dobu, nemám ani viditeľné žily, alebo cievky, opuch alebo modrinu. Poraďte ti, čo robiť, v súčasnej dobe beriem už 3. týždeň antb. a tabletky od bolesti kvôli zubom a predtým cystitíde, takže asi zápal by to nemal byť. Ďakujem za radu.
jezisi, co nejdes k doktorovi namiesto natierania sa detskym olejcekom??? detsky olejcek je akoze zazracna medicina alebo co? nestrasim ta ani nic, ale haloooooo? ide ti o klitoris, tak sa zobud...
ahoj skus tiež rosalgin to su na vyplachy zmiernuje palenie a svrbenie nemas nahodou vytok ak je vytok treba urcite antibiotika a tiež neumyvaj sa s mydlami ani sprchace skus
aj mna svrbi klitoris a a dotzk je tiey velmi bolestivý co mam urobit ?:( poradte mi prosim :/
určite skús najprv ten Canesten....dostanes ho v lekarni ....a kúp si tiez vaginálne probiotika..
Skus CANESTEN,je proti zapalom a tlmi svrbenie,mozno mas infekciu,pripadne bakterie,ktore treba znicit,ak to nezaberie,po par dnoch navstiv gyn.ambulanciu.