VZTAH & NADAVKY

Príspevok v téme: VZTAH & NADAVKY
stacaaa

:( ...mam vyse dvojrocny vztah, no v poslednej dobe (ale uz aj skor) mi strasne priatel nadava! povie mi ze som sprosta, ze mam sproste reci, pritom kecame o beznych veciach a nie v ramci hadky! toto su jeho caste slova. "bla bla bla" ...nezaobeerala by som sa tym a hned ho poslala kade lahsie, ale dva roky su dva roky a ja ho moc milujem :( ... co sa vlastne deje? :( newiem, ale mam zvlastny pocit z jeho spravania .... :(

Lucia10

Viem,ze stara konverzacia.. ale ste este spolu? Ja teraz riesim nieco podobne,preto sa zaujimam. Sme spolu vyse 2 rokov a ked sa hadame,pouziva slova aj ako k.. a p....nehovorim,ze ja mu obcas nevynadam do ko...ale predtym som to nikdy nerobila. Je mi z toho zle...tiez sa mame radi,ale odtial potial

gater

Za ten cas sa da zamilovat... Teraz nadava a potom ? Laska znesie vsetko...aspon by mala zniest. Ked ostanes po case zistis viac,ze je vsetko dobre alebo dobreho uz niet. Ten cas o ktorom pises staci na to aby sa clovek velmi zamiloval ale aj na zamyslenie...ten cas je mozno kriticky. Pockaj chvilku a potom este jednu...snad uvidis co je dobre. Nezabudaj,ze co spravis Ta naozaj boliet moze. S pozdravom j

!!!!!!!!

mne raz priatel povedal ze som pi... a potom ze som kurva a ze sa kurvim.. ale potom sa mi ospravedlnil a uz mi nikdy tak nepovedal... vtedy sme boli pohadany , rozideny tak mu asi praskli nervy

ewitkaaa

vikonockaa hovori s ato lahko a ja som si to zazila, ako vravim chlap ktory nadava je obycajny uboziak a ver tomu, ze ked chlap zene nadava vobec si ju nevazi a o laske nemoze byt ani rec, ved cloveku ktoreho milujem nikdy nepoviem nadvaku, to uz je o com? Nie o laske a podobne.

vikinockaa

vies to iste hovorila kamaratka ze ked jej chlap zanadava je koniec, a padla.. po styroch rokoch, stale su spolu, lahko sa povie cloveku co nezazije a co ak padne, padne dalsia a dalsia a zivot ide dalej...bohuzial ked clovek miluje odpusti aj hory doly

blablabla

ked si s nim nevies spravit teraz poriadok, tak sa nezmeni ani v buducnosti. mne by raz priatel povedal skaredo a viac by ma nevidel

ewitkaaa

no mne keby len raz chlap zanadaval poslala by som ho kade lahsie. baby to nemate hrdost? By som mu povedala, ze este jedna nadavka a koniec. Ja som toto mala pri jednom byvalom pred par rokmi, zacalo to nadavkami a skoncilo to pri bitkacha vyhrazkach, odvtedy som si povedala, ze ak mi chlap co i len raz povie nadavku tak koniec, s takym chudakom by som nikdy nebola. aj keby ho akokolvek lubim toto si chlap nemoze dovolit!