:( ...mam vyse dvojrocny vztah, no v poslednej dobe (ale uz aj skor) mi strasne priatel nadava! povie mi ze som sprosta, ze mam sproste reci, pritom kecame o beznych veciach a nie v ramci hadky! toto su jeho caste slova. "bla bla bla" ...nezaobeerala by som sa tym a hned ho poslala kade lahsie, ale dva roky su dva roky a ja ho moc milujem :( ... co sa vlastne deje? :( newiem, ale mam zvlastny pocit z jeho spravania .... :(
VZTAH & NADAVKY
Viem,ze stara konverzacia.. ale ste este spolu? Ja teraz riesim nieco podobne,preto sa zaujimam. Sme spolu vyse 2 rokov a ked sa hadame,pouziva slova aj ako k.. a p....nehovorim,ze ja mu obcas nevynadam do ko...ale predtym som to nikdy nerobila. Je mi z toho zle...tiez sa mame radi,ale odtial potial
Za ten cas sa da zamilovat... Teraz nadava a potom ? Laska znesie vsetko...aspon by mala zniest. Ked ostanes po case zistis viac,ze je vsetko dobre alebo dobreho uz niet. Ten cas o ktorom pises staci na to aby sa clovek velmi zamiloval ale aj na zamyslenie...ten cas je mozno kriticky. Pockaj chvilku a potom este jednu...snad uvidis co je dobre. Nezabudaj,ze co spravis Ta naozaj boliet moze. S pozdravom j
mne raz priatel povedal ze som pi... a potom ze som kurva a ze sa kurvim.. ale potom sa mi ospravedlnil a uz mi nikdy tak nepovedal... vtedy sme boli pohadany , rozideny tak mu asi praskli nervy
ja nehovorim o tom ze on ju lubi ale ona jeho hej..
vikonockaa hovori s ato lahko a ja som si to zazila, ako vravim chlap ktory nadava je obycajny uboziak a ver tomu, ze ked chlap zene nadava vobec si ju nevazi a o laske nemoze byt ani rec, ved cloveku ktoreho milujem nikdy nepoviem nadvaku, to uz je o com? Nie o laske a podobne.
vies to iste hovorila kamaratka ze ked jej chlap zanadava je koniec, a padla.. po styroch rokoch, stale su spolu, lahko sa povie cloveku co nezazije a co ak padne, padne dalsia a dalsia a zivot ide dalej...bohuzial ked clovek miluje odpusti aj hory doly
ked si s nim nevies spravit teraz poriadok, tak sa nezmeni ani v buducnosti. mne by raz priatel povedal skaredo a viac by ma nevidel
no mne keby len raz chlap zanadaval poslala by som ho kade lahsie. baby to nemate hrdost? By som mu povedala, ze este jedna nadavka a koniec. Ja som toto mala pri jednom byvalom pred par rokmi, zacalo to nadavkami a skoncilo to pri bitkacha vyhrazkach, odvtedy som si povedala, ze ak mi chlap co i len raz povie nadavku tak koniec, s takym chudakom by som nikdy nebola. aj keby ho akokolvek lubim toto si chlap nemoze dovolit!
prave inak toto riesim vo vztahu, co si pocat???
to ze mi to vadi som uz povedala snad stokrat, sto prisah a slubov a nic..