Darceky pre rodicov

jolka959

našej mamke sme tento rok kúpili mixér na polievky, výživy a na smoothie nakoľko sa rozhodla zdravo žiť :) Kúpili sme jej so sestrou klarstein herakles a je z neho nadšená.

fgf

smutne, ako sa z pohanskeho sviatku stal symbol materializmu a konzumnosti tejto spolocnosti, kde ludia castokrat vyhadzuju peniaze za darceky, na ktore potom len sada prach, len preto, ze "sa to patri"...

happi

ja som vymenovala darceky roznych cenovych kategorii. Skus si tie poukazky najst na nete alebo ak je u vas v meste nejaka maserka/maser, dohodni sa s nou/s nim, ze by si to cvakla a rodicia pridu ked budu mat cas.

allla

mam 14rokov:)
obom vam dakujem ste super ze viete poradit,no na mamku aj ocka chcem minut do tych 500sk ,neviete mi povedat ze kolko stoji taka poukazka na masaz?je nejaka do 300sk?
dakujem vopred:)

MiracleOfTrue

happi tebe doslo ze allla nenapisala svoj vek?Lebo vecsinu darcekov si napisala dost velkej cenovej hodnoty.

ala to zavisi aj od penazi kolko chces minut:)

happi

zalezi aj od toho,ake maju rodicia zaujmy a zaluby, ale ak chces tak vseobecne:
pre mamu: susicka ovocia, domaca pekaren, perlickovy kupel na nozky, peknu kozenu manikuru, penazenku, parfem, kozmetika, nejake vhodne doplnky, aj bizuteriu, svetrik,
pre ocina: kufrik s naradim, parfem, penazenka, diplomatka, kozena tasticka,
Take co mozu byt pre obidvoch napr kniha, predplatne casopisu, poukazka na masaz...