ahojte ...vobec netusim co kupit rodicom na Vianoce,mamka ma 37rokov ocko ma 40rokov,netusim co kupit ,a vianoce su tu o necele 2tyzdne...mate nejake navrhy?prosim ...vopred dakujem ...:))
Darceky pre rodicov
Súhlas s fgf. Vianoce sú len konzum a materializmus zdesatnasobeny než počas bežného roka.
našej mamke sme tento rok kúpili mixér na polievky, výživy a na smoothie nakoľko sa rozhodla zdravo žiť :) Kúpili sme jej so sestrou klarstein herakles a je z neho nadšená.
knižka, sypany čaj s hrnčekom, šatka, soška
parfem, kozmetika
listky na spoločny vecer - kino, divadlo
smutne, ako sa z pohanskeho sviatku stal symbol materializmu a konzumnosti tejto spolocnosti, kde ludia castokrat vyhadzuju peniaze za darceky, na ktore potom len sada prach, len preto, ze "sa to patri"...
ja som vymenovala darceky roznych cenovych kategorii. Skus si tie poukazky najst na nete alebo ak je u vas v meste nejaka maserka/maser, dohodni sa s nou/s nim, ze by si to cvakla a rodicia pridu ked budu mat cas.
mam 14rokov:)
obom vam dakujem ste super ze viete poradit,no na mamku aj ocka chcem minut do tych 500sk ,neviete mi povedat ze kolko stoji taka poukazka na masaz?je nejaka do 300sk?
dakujem vopred:)
zalezi aj od toho,ake maju rodicia zaujmy a zaluby, ale ak chces tak vseobecne:
pre mamu: susicka ovocia, domaca pekaren, perlickovy kupel na nozky, peknu kozenu manikuru, penazenku, parfem, kozmetika, nejake vhodne doplnky, aj bizuteriu, svetrik,
pre ocina: kufrik s naradim, parfem, penazenka, diplomatka, kozena tasticka,
Take co mozu byt pre obidvoch napr kniha, predplatne casopisu, poukazka na masaz...