Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstránenie zubného kameňa u psa

Príspevok v téme: Odstránenie zubného kameňa u psa
Stanula

Ahojte, možno tu tá téma o psovi ani nepatrí, ale ja už ani neviem, kam písať. Najradšej by som vedela osobné skúsenosti majiteľov psov.
Mám doma fenku srnčieho ratlíka a smrdí jej z papule, bude to asi tým, že má zubný kameň. Rozmýšľam, či jej ho dám ostrániť...aké máte s tým skúsenosti? A ešte veľmi by ma zaujímala cena za tento zákrok.
Vopred ďakujem.

Peter0808

Dobrý deň, lepšie je vraj zubnou pastou a kefkou,aspoň raz za týždeň,alebo aj každý deň...ja som bola na čistenie u lekára,zaplatila,ale ani som nevidela nejaký rozdiel. Považujem to za vyhodenie peňazí

Psíčkarka

ahojky. ak by ste potrebovali s niecim poradiť ohladne psíkov tak mi napíste na pokec na nick adriana1515. velmi rada vam poradim.

wwww

24 hodín predtým nesmie nič jesť, potom mu dajú injekciu na ukľudnenie a potom uspia. Čistenie je nebolestivé a rýchle. Potom ho treba zobrať domov autom. Po prebudení bude trošku mimo, ale zachvíľu ho to prejde. Ten náš sa z narkózy preberal 5 hodín. Len spal a spal. Až sme chodlili kontrolovať, či dýcha.

Psíckarka

ahojky. ja mam 3 rocného psíka a tiez mu idem dat vycistit zuby ultrazvukom, lebo sme mu nasli na zadných zuboch kamen. Vopred som musela psika objednat. vzhladom na jeho vahu-co je okolo 16kg budem platit okolo 30EUR.

dedy

Stanula, psika ti uspia, vycistia kamen, a havka vezmes domov, moj ked sme prisli domov este stale spal, ale da sa to zvladnut.
Cena zavisi od mesta moze to byt od 700 v mensom meste po 2000 vo velkom.

dada

Rovnako sme davali jazvecicke nasej krastnej :-) davat cistit zubky, bo jej pachlo z pusy, ale mala steniatka pred rokom aj pol a bolo to vlastne aj dosledok...to vylizovanie a cistenie , mala vraj medti zubkami poriadny bordel chuda moje ...platili sme 2 litree a j s uspatim...
ale to vam bolo potom bozkavanie ...vonala a vlastne vonia dodnes...inaj vraj to treba pravidelne kazdy rok...takze asi tolko...

Stanula

OK, dík, tej mojej hrozne páchne z úst, stačí, že si zívne, tak to si všetci potom otočíme hlavu na druhú stranu...pôjdem za veterinárom, len aby ma pred Vianocami nepoložila tá suma...musím si to zistiť

Avantasia

ja som davala svojmu jazvecikovi cistit zubky aj kamen. museli ho na to uspat,ale nebol problem ziaden. ked sa prebral tak bol trochu mimo :) od veterinara sme ho brali autom. nemal by chvilku chodit po prebudeni. ale samotny zakrok nebol vobec komplikovany.dostali sme aj pastu s kuracou prichutou a ked mu idem cistit zubky,tak mi ju zlize z prsta skor nez mu ju stihnem aplikovat :) fakt ma zubky krajsie a pach zmizol. cenu vsak neviem. bola som u sukromneho, cize bral viac, a davala som mu robit komplet vysetrenia rtg, krvny obraz. kupovala som aj granule a kopu bludov. cize cenu neviem, platila som dokopy. no odporucam