Ahojte chcela by som vediet ci aj niektora zvas uz mala tento problem. HAK beriem uz asi 2 roky. predtym som chudla bez problemov stacilo trosku menej jest pripadne si dat pozor na to co jem a za par dni alebo tyzden som uz videla znacny vysledok aj po jednom dni som sa uz hned citila lepsie. ale odkedy ju beriem mam pocit ze sa to na mna len nabaluje a nabaluje. napjprv prsia potom boky teraz aj zadok....ale nejde to dole aj cvicim aj si davam pozor na to co jem ale nic.(a ked hovorim o vahe myslim samozrejme objem nie vahu ako taku)su vsetky Hak take alebo viete o niektorych bez tychto vedlajsich ucinkov
Antikoncepcia HAK a chudnutie
chranit aj inak..hm
antikoncepciu uz nechcem,lebo poznam vela zien,ktore po nej nemozu otehotniet.
a prezervativy sa trhaju ako hlupe.
radsej uz nesexovat,ako v 18 cicikat babo
(a vseliake vnutromaternicove telieska a podviazanie vajecnikov...to sa mi nezda)
WOW tak to si prva o ktorej viem co ma takuto skusenost.A ktoru HAK si brala?ja mam teraz dieane 35
ja som praveze mohla jest co som len chcela a schudla som za rok 13 kg. no a nakolko som z hak mala migreny, tak som ju nemohla uzivat a vysadila som ju. nastastie. bola som mlada a hlupa a trepala do seba ten humus...:(