Antikoncepcia HAK a chudnutie

Príspevok v téme: Antikoncepcia HAK a chudnutie
zdenka

Ahojte chcela by som vediet ci aj niektora zvas uz mala tento problem. HAK beriem uz asi 2 roky. predtym som chudla bez problemov stacilo trosku menej jest pripadne si dat pozor na to co jem a za par dni alebo tyzden som uz videla znacny vysledok aj po jednom dni som sa uz hned citila lepsie. ale odkedy ju beriem mam pocit ze sa to na mna len nabaluje a nabaluje. napjprv prsia potom boky teraz aj zadok....ale nejde to dole aj cvicim aj si davam pozor na to co jem ale nic.(a ked hovorim o vahe myslim samozrejme objem nie vahu ako taku)su vsetky Hak take alebo viete o niektorych bez tychto vedlajsich ucinkov

Dalenka

Hm, pea, co ja viem, mne sa stane naozaj vynimocne ze by sa nam roztrhol prezervativ. Ale ono ich treba asi aj vediet pouzivat;-)

FOX_girl

o-o-o-o..nieje mozne aby si z antikoncepcie schudla 13 kg !!!... toho vie ci si nemala poruchu napr. stitnej zlazy a z toho si chudla..alebo to moze sposobovat aj ta migrena..ale z HAK isto neschudnes 13 kg..

pea

chranit aj inak..hm
antikoncepciu uz nechcem,lebo poznam vela zien,ktore po nej nemozu otehotniet.

a prezervativy sa trhaju ako hlupe.
radsej uz nesexovat,ako v 18 cicikat babo
(a vseliake vnutromaternicove telieska a podviazanie vajecnikov...to sa mi nezda)

veronika

Ahojte no aj ja som mala predtym antikoncepciu a videla som ze som z nej pribrala tak som sa vratila k svojej povodnej DIANE 35 a ta je fakt super ale tak na kazdeho to ma ine ucinky naj ti poradi gynekolog aj by si mu mala povedat ze si z nich pribrala

Dalenka

Ja som mala to iste, za 3 roky brania HAK som pribrala 20 kg, ked som ju vysadila dava sa to do poriadku. Je to humus, neber to. Posobi to aj na psychiku a sexualny zivot, da sa chranit aj inak.

o-o-o-o

ja som praveze mohla jest co som len chcela a schudla som za rok 13 kg. no a nakolko som z hak mala migreny, tak som ju nemohla uzivat a vysadila som ju. nastastie. bola som mlada a hlupa a trepala do seba ten humus...:(