to naozaj pomaha ja som takto schudla 10 kíl a vôbec som pri tom nehladovala. ako nahle som začala držať neaku dietuu všetko som pribrala naspäť aj s úrokmi. pri diete sa spomaľuje metabolizmus a ako nahle začnete jesť normalne telo si to začne ukladať do zásoby ne horšie časy...... ake mate s tymto skúsenosti mne osobne pomohla aj kniha od edity sipeky...
diety na hnojisko ide sa jesť
Hura,konecne normalna tema:) Ja som schudla asi 8 kg zatial, pomohla mi k tomu stranka www.chudnutie-ako.sk. Naucila som sa, co mam jest,aby som do seba dostala vsetky potrebne latky, nehladovala a chudla.Diety su somarina, je to len kratkodobe, a potom zas jo-jo efekt, nestoji to za to :)
Ak by som mesiac jedla všeobecne čiže by som jedla vsetko...bez diety kolko by som schudla....za mesiac?...ak berem do uvahy ze codim kazdy vecer behat...:)
ahojte dievcence! Presne tak, čím viac som dietovala tým horšie, začala som jesť všetko, žiadne light jogurty, polistyrenové chlebiky, tie už nemôžem ani cítiť. Doprajem si každý den aj sladkost /som závislá na sladkostiach/ a vlastne všetko /ale nie zase velmi vela/ a odvtedy nepriberám. Posledné jedlo dňa je o 18.00 a dokonca som aj schudla. A keď sa k tomu pridá trošku pohybu tak je to uplne naj. Je pravda že nie všetky máme rovnaky metabolizmus ale ako som písala odkedy nedietujem nemám problém s váhou.
Da sa chudnut aj bez diety.Treba sa len pravidelne stravovat, jest primerane davky a jest hlavne v klude.A uplne najdolezitesie su zdrave ranajky, nie kava a cigaretka.
ato uplne bez diety
schudla som tri kilaaaa a som uplne v pohode ha ha :)