diety na hnojisko ide sa jesť

Príspevok v téme: diety na hnojisko ide sa jesť
lelaa

to naozaj pomaha ja som takto schudla 10 kíl a vôbec som pri tom nehladovala. ako nahle som začala držať neaku dietuu všetko som pribrala naspäť aj s úrokmi. pri diete sa spomaľuje metabolizmus a ako nahle začnete jesť normalne telo si to začne ukladať do zásoby ne horšie časy...... ake mate s tymto skúsenosti mne osobne pomohla aj kniha od edity sipeky...

evul

Hura,konecne normalna tema:) Ja som schudla asi 8 kg zatial, pomohla mi k tomu stranka www.chudnutie-ako.sk. Naucila som sa, co mam jest,aby som do seba dostala vsetky potrebne latky, nehladovala a chudla.Diety su somarina, je to len kratkodobe, a potom zas jo-jo efekt, nestoji to za to :)

miska

Ak by som mesiac jedla všeobecne čiže by som jedla vsetko...bez diety kolko by som schudla....za mesiac?...ak berem do uvahy ze codim kazdy vecer behat...:)

nugetka

ahojte dievcence! Presne tak, čím viac som dietovala tým horšie, začala som jesť všetko, žiadne light jogurty, polistyrenové chlebiky, tie už nemôžem ani cítiť. Doprajem si každý den aj sladkost /som závislá na sladkostiach/ a vlastne všetko /ale nie zase velmi vela/ a odvtedy nepriberám. Posledné jedlo dňa je o 18.00 a dokonca som aj schudla. A keď sa k tomu pridá trošku pohybu tak je to uplne naj. Je pravda že nie všetky máme rovnaky metabolizmus ale ako som písala odkedy nedietujem nemám problém s váhou.

zuzka*

Da sa chudnut aj bez diety.Treba sa len pravidelne stravovat, jest primerane davky a jest hlavne v klude.A uplne najdolezitesie su zdrave ranajky, nie kava a cigaretka.