Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pasomnica

Príspevok v téme: Pasomnica
martinaT

ahojte,ma tu niekto pasomnicu ??
AK ano prosim odpovedajte na nasledovne otazky,rada by som o parazitoch v ludkom tele chcela vediet,kto bude tak dobry nech odpovie presne a jasne:)dakujem

1.MAS PASOMNICU?(ak ano,ako dlho)
2.Z COHO SI CHYTIL PASOMNICU?(napis aj postup ako sa k tebe pasomnica dostala,teda napr.vipila som misku po psovi nakazenom pasomnicou:D)
3.AKE PRIZNAKY SI MAL NA PASOMNICU ?(napr.hnacka-hnackoval si dovtedy kym si nesiel k lekarovi,alebo ta hnacka trvala iba par dni?)
4.JE PRAVDA ZE AK CLOVEK MA PASOMNICU TAZKO PRIBERIE?
5.AKO SA ROBI VYSETRENIE NA PASOMNICU?

najde sa tu nejake clovek s pasomnicou ,co je schopny odpovedat na tieto otazky? dakujem
-----------------
Pásomnica www.zdravie.sk

lenivec1

ahoj kocky ja pravdepodobne budem mat pasomnicu lebo vcera som JU zjedol ten clanok zo stolice ale tie clanky uz boli umyte vo vode...zjedol som to lebo som bol tucny...no a ja k lekarovi nepojdem lebo sa mi v skole posmievaju aky som tucny tak som ju zjedol a chcem sa opytat tych co s tym maju skusenost ze to ked clovek ma pasomnicu tak vraj nepriberie lebo ta pasomnica zje cast prijatej stravy za mna nie?no cize nepriberiem no a co s kg?kilogrami mi pojdu hore len sa to na mne nebude ukazovat?alebo kila mi ostanu aj postava?dakujem

AAAA ESTE JEDNA OTASKA KEDZE SOM VCERA TEN CLANOK ZJEDOL URCITE JU BUDEM MAT TU PASOMNICU?A TERAZ CO ROBI V MOJOM TELE?:DAKO DLHO BUDE TRVAT KED BUDE MAT ASPON 20-30CM?

PROSIM KTO S TYM MA SKUSENOST NECH ODPOVIE NA SETKY OTAZKY DIK

barbinka

katu5sik: no mňa to ani nenapadlo, to skôr rodičia na tom trvali. vtedy som si neuvedomovala, že by som mohla mať pásomnicu.

katu5ik

agie, ani nevrav..ja mam panicky strach z cervikov a dazdoviek.namojdusu..ked vonku prsi mam strasny strach ist von.. asi je to smiesne, ale casto sa aj rozplacem..a kebyze si predstavim že mam nieco take v tele.. noja by som to neprezila:d

barbinka

Tak bolo to už dávno, ale viem, že som vtedy bola stále hladná. Potrebovala som stále jedlo. Ako neschudla som, ale ani som vôbec nepribrala. viem , že mi brali krv a ešte mi zaviedli nejakú umelohmotnú trubicu do úst, ktorá viedla až do žalúdka a do čriev. a z toho to zistili.

agie

Tak potom maso zo supermarketov z mraziacich boxov by malo byt vacsinou o.k... Ine je ked sa doma zabija dobytok a potom sa rovno konzumuje. Ja odkedy sme sa ucili o tychto veciach si taky pozor davam.. Aj tie Nitkovky co su v svale. Ja by som skoncila asi na psychiatrii kebyze mi diagnostikuju pasomnicu. Ked si predstavim ze je to 20 metrovy biely cerv v mojom vnutri.. :@

katu5ik

tepelne upravene som myslela, viem ze aj prepecene, ale mi nevedelo prist na um to slovne spojenie:D ...

noo, nam to raz rozpravala biologicka, ze ked je zmrazene..ale dlhsiu dobu..fakt dakych desat dni, tak by to malo znicit tie zarodky takisto.. :) tiež som to vtedy pocula prvy krat:)

katu5ik

barbinka, ake to bolo? ako si na to prisla?:D ma to zaujima..si prvy clovek s pasomnicou o ktorom viem..teda už bez nej:)

agie

A su dva druhy pasomnice. Jedna ma prisavku, ktorou sa pricucne o crevo a ten druhy druh ma kliestiky, ktorymi sa zahakne o sliznicu creva. Ten prvy druh sa da v pohode odstranit, no pri tom druhom je to komplikovanejsie, kedze hlavicka vacsinou zostane zahaknuta, odstrania sa len clanky a dorasta potom telo. Barbinka a ake si mala symptomy? Je pravda ze clovek vtedy viac jedla skonzumuje a pritom len chudne? Alebo je to len fama?... Inak kvoli tomuto zakazujem manzelovi tatarsky biftek. Furt sa vyhovara na to ze tam je plno cesnaku a ze je to kvalitne maso. Neda si nikdy povedat :-(