Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pasomnica

Príspevok v téme: Pasomnica
martinaT

ahojte,ma tu niekto pasomnicu ??
AK ano prosim odpovedajte na nasledovne otazky,rada by som o parazitoch v ludkom tele chcela vediet,kto bude tak dobry nech odpovie presne a jasne:)dakujem

1.MAS PASOMNICU?(ak ano,ako dlho)
2.Z COHO SI CHYTIL PASOMNICU?(napis aj postup ako sa k tebe pasomnica dostala,teda napr.vipila som misku po psovi nakazenom pasomnicou:D)
3.AKE PRIZNAKY SI MAL NA PASOMNICU ?(napr.hnacka-hnackoval si dovtedy kym si nesiel k lekarovi,alebo ta hnacka trvala iba par dni?)
4.JE PRAVDA ZE AK CLOVEK MA PASOMNICU TAZKO PRIBERIE?
5.AKO SA ROBI VYSETRENIE NA PASOMNICU?

najde sa tu nejake clovek s pasomnicou ,co je schopny odpovedat na tieto otazky? dakujem
-----------------
Pásomnica www.zdravie.sk

[zruseny12]

a ked si precitas,tak napr.barbinka pisala,ze ani nepriberala ani nechudla,len stale bola hladna...takze aj tak si tym nepomozes...

[zruseny12]

lenivec,kto ti ma na toto odpovedat,ved je to hnusne,co si napisal...radsej zacni cvicit,hybat sa,zmen jedalny listok...a nie si nicit telo pasovnicou...si 14rocny chlapec,cely zivot mas pred sebou...

katu5ik

a raz vonku lialo a cakala som na taxik ked ete frajer nemal auto..:(a on vtedy moj strach nebral az tak vazne..a zobral dazdovku do ruky a prisiel za mnou..ja som zacala utekat po celom sidlisku, a kricala som o pomoc a on za mnou..som plakala ako mala.. asi vtedy mu to doslo..ked som potom bola nanho taka nasrata ze som ho mala sto chuti nakopat..

katu5ik

agie! presne!! ani ceresne nejem a to ich milujem!! ale proste ja som vzdy musela skumat ci je tam cerv a ked bol, tak si mala vidiet co som robila:D .. no a mne už sa priatel smial, ze to ani nemoze byt pravda aby mal niekto taky panicky strach z cervikov a podobne... tak som rada, ze v tom nie som sama:D ... a ked mal priatelov pes hlisty, tak som dobre ze k nemu neprestala chodit:D

lenivec1

agie
ano musel som nedokazem sa pozerat uz na svet z tej strany a nadavok tohto typu:ty tucko pod sa byt,ty vajcaku mozem ti znicit tuky a pod.preto som to urobil.a mam teraz pasomnicu alebo nie?
neviem preco ma kazdy berie zo zleho pohladu zato ze som ju zjedol.ved som nevinny vsetci su ku mne akoby som prisiel zo psichiatrii myslim tu na tej stranke nik mi neodpoveda

agie

Katusik, presne to iste sa deje so mnou ked vidim cervika.. Preto som odmietla aj ceresne jest, aj ked ich milujem :-(. A dazdovku ked vidim, vsetky chlpy mi stoja na chrbte.. Ja mam 100% nejaku fobiu.

o-o-o-o

joooj pasomnicaaa. budes ich mat plneee crevaaaa, budu ti vyliezat otvormiii a ty im mozes zahrat na pistalke, aby sa krutili ako hady v oriente... pojdes do ginesovej knihyy a mozes robit putovu atrakciuuu....juchuuuu