ach jaj :(

igorko86

mate pravdu...nestoji mi to za to, aby som stratil nieco, co by som uz nedokazal mat zas, kvoli niecomu, co je chvilkova zalezitost...moja je naozaj uzasna, dockam sa aj tohoto od nej :) DAKUJEM Vam VSETKYM!!!

Piskotka783

radšej si vždy predstav,čo ťa doma čaká a čo by si stratil,keby urobíš nejakú hlúposť..asi by ti to zato nestálo..

igorko86

a s priatelkou sme to skusali urobit sa pred tym druhym, ale to ten druhy nevydrzal a vrhol sa na toho prveho :))
a bolo to divne, akoby sme sa hanbili jeden pred druhym....ale navrhnem jej to zas ked bude vhodna chvilka...ale ako?:(

Verka

jasne sak obcas mava take predstavy hocikto aj ja to je normalne ze ta rajcuju ale iba ak su to len predstavy a nie ked to naozaj planujes spravit...

igorko86

na ine ani nemyslim...ani nechcem...musim vydrzat do piatku, musim musim...dik za rady kocky, zeny...nie, neurobim nic!

luciferka

ak si bez nej a nadrzany, tak jej vecer pekne zavolaj, a spravte sa spolu po telefone, mozno ta prejdu take chutky a ostane vsetko pekne tak ako ma byt a aj prestanes mysliet na inu

igorko86

prave to neviem...ci ma len ta predstava vzrusuje, alebo ci by som to urobil...pravdepodobne len ta predstava ma vzrusuje...kua keby na to nejake tabletky boli nech mi nej383 :((( nie som z toho dva krat nadseny ver mi :(

igorko86

neurobim to...nepodvediem ju....asi som len nadrzany, kedze som bez nej teraz :(
radsej sa urobim sam...........a pred nikym....to snad mozem? :)