Neviem co mam robit !

Príspevok v téme: Neviem co mam robit !
jola

V poslednom case mam velke pochybnosti takmer o vsetkom.Nic ma nebavi, nedari sa mi podla mojich predstav.Chyba mi nejaka motivacia,zmysel proste nieco co by ma tahalo dopredu. Stale nieco prehodnocujem a neviem sa rozhodnut.Som v poslednom rocniku na strednej a neviem co dalej...som z toho vsetkeho uplne zmatene.Neviem si vybrat spravny, resp.vhodny smer mojej dalsej cesty zivotom.Prosim poradte ako sa vymotat z toho zacarovaneho kruhu.

zuzuzu

Ahoj,
v zivote ma kazdy clovek rozne obdobia, horsie obdobia striedaju tie bezproblemove a naopak. Smer, akym sa vydas dalej, skus hladat uplne racionalne: podla toho, co ti najviac ide, pripadne, o akych ludi je u nas zaujem - skus si to vyhodnotit a chod za tym. Svet sa vsak nezruti, ked vystudujes nieco, comu sa nebudes potom venovat. Je to aj moj pripad. Mam 25 rokov a som riaditelka oddelenia v sukromnej firme a vystudovala som nieco uplne od veci. Hlavne nestagnuj a ked nic ine, tak sa daj na nejaky kurz - jazykovy alebo nieco sportove. Motivaciou moze byt aj zoznam veci, ktore chces tento rok urobit - napis si ho a pomaly vyskrtavaj - je to celkom fajn, mam to odskusane. Ked nic ine, chod vo volnom case do utulku a vyvenci nejakeho psika :-) drzim palce